Header Ads

Bukan Dongeng Atau Khayalan,Roh Kanak-kanak Bermain Buaian.Saksikan...

loading...
Menyeramkan . . . masyarakat di daerah Firmat, Argentina telah gempar dengan satu insiden aneh yang berlaku di sebuah taman permainan kanak-kanak. Insiden tersebut melibatkan salah satu buaian yang terdapat di taman itu telah berayun sendiri tanpa henti selama 10 hari berturut-turut.


                            
Hanya selepas 10 hari berayun dengan sendirinya, barulah buaian tersebut berhenti secara drastik tanpa sebarang gangguan luar. Situasi tersebut secara tidak langsung telah menimbulkan suasana seram di kalangan penduduk di sekitar kawasan itu.

Mengikut kenyataan penduduk di situ, kejadian ini terjadi berikutan gangguan roh seorang kanak-kanak yang telah meninggal dunia sewaktu sedang bermain buaian di taman permainan tersebut.

                                        

Kejadian yang menyeramkan ini bukan cerita dongeng atau khayalan. Beratus-ratus orang termasuk wartawan The Sun telah datang dan melihat sendiri sebuah insiden dan fenomena yang menyeramkan ini. . .Loading...

2 ulasan:

  1. nak kata angin..tak logik pulak..huhu..wallahualam la..

    BalasPadam
  2. Tengok Youtube
    Firmat Haunted Swing Explanation: Resonance/ Vortex Shedding

    Bila buai dilayari angin berkelajuan yg betul, ini akan membuatkan ianya berbuai sendiri seperti sebuah pendulum- Sains ni

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.