Header Ads

Tragedi Valentine Day:Bunuh Diri DiTime Square

loading...
Dikhabarkan selepas gaduh dgn boyfriend dia..sigadis ini mula terjun. .agaknya inilah hadiah paling ngeri untuk kekasihnya terima sempena valentime day..


                                        


                                     

Sebentar tadi telah berlaku kejadian menyayat hati dimana seorang wanita ditemui mati di lobi pusat beli belah Berjaya Times Square ( berhampiran lif bertanda U Mobile) pada tengah hari tadi ( 14 Februari 2013 ) dalam keadaan yang mengerikan dimana kepalanya pecah dan berlumuran darah.

Menurut maklumat, wanita tersebut dikatakan terjatuh dari tingkat tinggi ( yang tak dapat dipastikan tingkat berapa – menurut sumber dari tingkat 6 ) bangunan pusat beli belah tersebut. Masih belum dapat dipastikan samada wanita tersebut membunuh diri atau dibunuh atau terbunuh.

Gambar ini dirakam oleh penguna media social Facebook dan Twitter yang kebetulan berada di sana.

                                      

                                            

                                               

                                           
Inilah yang dikatakan Jatuh cinta....jatuh hati.....dan......mati
Alahai....sia-sianya mati..




Sumber:facebook
Loading...

13 ulasan:

  1. @dayah sanif
    agaknyalah..apa2pun kita tunggu buletin utama malam ni..mesti ada agaknya

    BalasPadam
  2. @Siti Anirah Azuri
    lepas ni agaknya mesti berhantu time square tu

    BalasPadam
  3. sia sia mati macam ni... terbaca jugak kat FB timeline tadi... scary ar...tapi the question is betul ke dia bunuh diri? or dibunuh? hu hu hu... bf dia mesti x senang duduk dah tu...

    BalasPadam
  4. Mengikut teori bila nak bunuh diri, muka akan mengadap ke depan dan jatuh tertiarap.. Kecuali bila ditolak badan akan jatuh terlentang.. Tapi mungkin juga dia panjat barrier dan jatuh dari belakang.. Walau bagaimanapun benda dah jadi.. Harap forensik dapat siasat..

    BalasPadam
  5. @Ahmad Albab
    dalam keadaan begini apa2 pun boleh jadi...tapi rasanya dlam pasaraya sebesar itu mesti ada cctv kan??harap semuanya akan terjawab

    BalasPadam
  6. @Farah Waheda Wahid
    rasanya bf dia tgh duk kalut skrng ni..apa citer sebenar agaknya yek..

    BalasPadam
  7. aduhai ... rasanya dia x dpt terima apa yg bf dia cakap... tu yg nekad jer ... mungkin bf dia mintak break

    BalasPadam
  8. @Wee Zawiah
    banyak spekulasi sebenarnya..atau..ntah..ntah...hhuurrmm...susah nak cakap

    BalasPadam
  9. Tak payah susah-susah fikir.. Hehe Polis tengah siasat.

    BalasPadam
  10. @Ahmad Albab
    kahkahkah..inilah mentaliti orng2 kita..suka jaga tepi kain orng...

    BalasPadam
  11. ngeri pulak tgk..bru thn lps g time square..

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.