Sungguh.......Lega rasanya.....


Ok...rasa sebu,pening dah mula hilang...
sebab??

Erk..korang janganlah ikut kaedah giler2 akak ni,bukan apa..dalam minggu ni akak mmg tgh giler tukar2 template bog,skin blog la...dan ntah apa2 lagi la....
bila jadi..sukernya bukan main lagi...
kalah raja sehari..

ye la..lagipun...
kononnya nak jadi orng muda2..blaja IT..sekali..hambek kaw...
blog x leh nak wat pape...nak edit x leh,nak post en3 x leh...

macam nak mereng otak nih...waaaaa....
tapi...cuba n cuba..
wahh...blog akak kembali bersinar macam dulu...
so pada yg nak try try godek2 blog tu...

hati-hatilah.....

Ulasan

  1. Yalah kak dah lain...ini mesti kes experiment sampai pening..he..he..nway tahniah lah kak kerana telah berjaya mengexperimentkan diri ya

    BalasPadam
  2. @Raudzah Zahari
    haha..tobat dah pas ni...
    kena rehat lama2 dulu...erkk..dalam 2,3 bulan..
    pastu kena eksperimen balik la..
    rasa diri mcm saintis lak..wakakaka

    BalasPadam
  3. sebab tu lah saya malas nak buat eksperimen...xnak amek risiko

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!