Header Ads

Santai Malam Minggu...Boleh kan??

loading...



Satu hari, Laki sedang meraba raba mencari bini.

Laki: “Awak di mana?”

Bini:”Sinilah”

Laki:”Tak jumpa lagi ni, boleh menyanyi tak?

Bini:”Ok, Humko humise chura lo..”

Laki: “nyanyi kuat lagi..”

Bini: “ dil mein kahin tum chhupa lo.. dah jumpa belum?”

Laki:”tengah meraba lah ni, capat nyanyi kuat lagi..”

Bini:”arghh, dah sakit tekak dah ni,.., Humko humise chura lo..”

Laki:”Ok, dah dapat awak...hihi”

Imbas kembali. Aku sedang drive, tiba tiba bini telephone, oleh sebab undang undang dunia orang sedang drive tak boleh bercakap pegang telefon, aku terus Load Speaker, tapi dalam kelam kabut, tergolek pulak telephone jatuh antara celah kerusi dan terpaksalah aku meraba raba mencari bini aku sambil menyanyi lagu hindi-

sentap kejap
Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.