Header Ads

Kemaluannya dikunci suami..Gila!

loading...
 Seorang wanita yang dikenali sebagai Sitabai Chouhan dikejarkan ke Hospital Maharaja Yashwant Raoin di Indore India kerana cubaan membunuh diri. Beliau cuba membunuh diri dengan memakan racun tikus. Semasa beliau cuba dirawat pihak hospital menemui sebuah mangga yang mengunci kemaluan beliau.

Yang mengerikan disini ialah mangga tersebut mengunci kemaluan beliau melalui lubang yang ditebuk secara terus melalui labia milik Sitabai.Gila punya laki!!Setelah disoal siasat Sitabai memberitahu pihak hospital suami beliau Sohalnal Chouhan (38) mengunci beliau sejak empat tahun yang lalu. Setelah ditahan pihak polis Sohalnal berkata beliau melakukan kuncian ini kerana mengesyaki si isteri akan mencari lelaki lain ketika beliau tiada rumah.

 Beliau mengaku akan mengunci kemaluan isterinya pada waktu pagi dan hanya akan membukanya pada waktu malam selepas pulang dari kerja. Sebuah kunci ditemui didalam sarung kaki beliau ketika pemeriksaan polis didapati dapat membuka mangga yang terletak pada kemaluan Sitabai. 

Alasan yang diberikan oleh Sohalnal ialah di dalam keluarga beliau sudah ada beberapa kes si isteri curang kepada si suami dan beliau hanya mahu memastikan perkara yang sama tidak berlaku kepada beliau.

Pasangan ini sudah mempunyai lima orang anak dan Sitabai Chouhan cuba membunuh diri kerana tidak mampu menahan si suami dari mmencabul kehormatan anak perempuan sulung mereka.  Sohalnal Chouhan kini menanti untuk dibicrakan atas kesalahan mencederakan isteri beliau.

laki dia memang kejam....


Loading...

3 ulasan:

  1. @yaya ade
    sepatutnya dihukum dgn seberat2 hukuman

    BalasPadam
  2. Ya Allah..ape dah jadi lah..Die kunci kemalun istri die.lepas tu die cabul anak die plak...eiiiii..

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.