Anda Ada Masalah Selalu Terlepas Sabun Ketika Mandi?

Bagi rata-rata setiap rumah, sabun merupakan elemen penting yang mesti ada dalam bilik mandi.Tapi, bagi pengguna sabun buku, mereka mungkin mengalami kesulitan terlepas sabun akibat licin.

Perkara ini mungkin dilihat sebagai satu yang menyusahkan. Bagi mengatasi masalah ni, ada sebuah syarikat telah mencipta alat yang membolehkan anda menggunakan sabun buku ini tanpa perlu dipegang. Kalau sekali lihat,serupa macam alat kikir sayur pun ada. Jom tengok gambar di bawah ini.






susah-susah jer.....

Ulasan

  1. assalam cik Tie..rasa acik nak pi cari pulak..he he..memang selalu sabgat terlepas sabun ..paling frust..terleps dah terus masuk ke lubang tandas yang selalu lupa nak tutup.

    BalasPadam
  2. hai akak. akak, saya suka sangat singgah sini. tp blog akak berat sangat la kak. harap akak dapat kurangkan sikit widget tu. laptop saya selalu hang bila masuk sini. tp saya nak masuk jugak, sbb suka. hihi sorry kalau terkasar bahasa. :)

    BalasPadam
  3. Hello Cik Tie, wow! I have never seen this! I must go chari beli dua. Very convenient....
    Selalu sabun boleh lari, and bila mata ada sabun, step on it, jaadi macham kapal terbang, habis cherita!
    You have a ice day, and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  4. thanks semua yang bagi support kat I...akak dah buang mana2 widget yang tak patut,harap lepas ni ok sikit lah...

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!

Wahai Lelaki Bernama Suami...Bacalah!!