Breaking News

Puteri Balqis Sakit

Loading...
loading...
Puteri Balqis Sakit

Pelakon kanak-kanak yang popular, Puteri Balqis yang dikenali dengan gaya lakonannya yang amat mantap dan bertenaga.

Namanya terus meningkat naik dan pernah memenangi Anugerah Pelakon Terbaik tak lama dulu. Satu pencapaian yang amat mengagumkan, apatah lagi dalam usianya yang masih muda.

Ini perkembangan terkini terntang pelakon berumur 11 tahun ini.

Menerusi satu perkongsian di laman media Instagram miliknya, Puteri Balqis dikatakan sedang terlantar sakit sekaligus membuatkan ramai para peminatnya tertanya-tanya apa yang terjadi.

IG Puteri Balqis telah memuatnaik foto pelakon ini sedang sakit dengan caption seperti berikut:

"Alhamdulillah sakit Aqish (Putri Balqis) semakin kurang. I'm still waiting for her next treatment. Terima kasih buat semua fans yg tak henti2 Direct Mesej (DM) dan WhatsApp bertanya khabar Aqish.

"Buat sesiapa yang anak mereka mengalami sakit jantung/lemah jantung atau cancer, beli mcm-mcm supplement tapi tak membantu, boleh try parsley atau Basil tea.


"Sebelum ni, Aqish asyik muntah darah dan pengsan. I almost lost her. Mcm-mcm supplement yg Aqish cuba tapi tak membantu.Selepas Aqish minum Basil tea, dan kunyah daun Basil tu setiap pagi dan malam, sakit Aqish beransur pulih. Doakan yang terbaik buat Puteri. Love u guys. Terima Kasih


Diruangan komen ramai para followernya yang tertanya-tanay apa yang berlaku kepada pelakon ini.

Ramai juga yang mendoakan agar pelakon ini kembali sihat dan pulih seperti sedia kala.

Ini antara komennya:

June_zunaidah: "Semoga aqish cepat sembuh. Aamiin

Gafar27: "sayang Aqis

Hamizamichii: "GWS aqish

Aku_baqawali: "Get well soon adik aqish..sis doakn adik cpt sembuh

Edayah84: "aqish kenapa, moga cepat chat tau....

Faieziliana: "Semoga cepat sembuh aqish

Ray_laila75: "sakit ape yer....GWS ..

Honey_yna: "robby yassir walatuasir,robby tammim bil khoir birohmatika ya arhamarrohimiin

Marziahmohdzin: "Moga cpt sembuh aqish..

Shida_ra: "Moga cepat sembuh

Faroukhussain1967: "Get well soon my dear... Doa uncle moga ALLAH SWT kembalikan kesihatan seperti sediakala... Ameen.

Semoga Puteri Balqis sentiasa ceria selalu dan kembali puliha sepenuhnya. 

Tiada ulasan

jerit kat sini