Breaking News

'Ada pihak mahu saya mati' - Dr Mahathir

Loading...
loading...
'Ada pihak mahu saya mati' - Dr Mahathir

LANGKAWI: Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa ada pihak yang mahu melihatnya terkorban dalam nahas pesawat ke Langkawi untuk berkempen sekali gus menggagalkannya untuk ke majlis penamaan calon pada Sabtu.

Pengerusi Pakatan Harapan itu menegaskan, dia dimaklumkan pesawat yang akan dinaikinya terpaksa ditangguhkan kerana mengalami kebocoran yang teruk dan tidak dapat dibaiki dalam tempoh yang singkat.

"Saya sepatutnya sampai awal di Langkawi, sebelum solat Jumaat tapi ada kapal terbang yang saya naik rosak, nasib baik juruterbang dapat kesan awal jika tidak mungkin saya meninggal dunia akibat nahas.

"Kemudian saya cuba minta pinjam pesawat kawan-kawan namun mereka tidak dapat meminjamkan kepada saya kerana telah dihalang pihak tertentu, tetapi syukurlah ada seorang rakan yang sudi pinjamkan pesawatnya, dapatlah saya sampai ke Langkawi untuk majlis ini dan penamaan calon esok," dakwanya semasa sidang media selepas Majlis Perjumpaan dan Minum Petang Bersama Wanita Cina dan India Pakatan Harapan di sini hari ini.sumber:astroawani

Tiada ulasan

jerit kat sini