“Gempak Superstar Tu Tahun Bila Ya?” – Intan Liana Sangkal Kenyataan Ude Wahid?

“Gempak Superstar Tu Tahun Bila Ya?” – Intan Liana Sangkal Kenyataan Ude Wahid?

Loading...
“Gempak Superstar Tu Tahun Bila Ya?” – Intan Liana Sangkal Kenyataan Ude Wahid?:


Semalam, pemuzik Ude Wahid mendakwa hubungannya dengan bekas isteri pertama iaitu Intan Liana Saleh, 29, telah bermasalah sejak dua tahun lepas. Dia juga mendakwa Intan telah mengaibkan dirinya sebagai suami dan meminta Intan menghentikan apa yang digelarnya ‘drama air mata untuk menagih simpati orang ramai’.

Melalui IG Story, Intan telah bertanya mengenai Gempak Superstar. Ini menimbulkan spekulasi Netizen bahawa Gempak Superstar yang pernah disertai oleh Izreen Azminda pada tahun 2016 ialah titik permulaan ‘hubungan bermasalah’ yang didakwa oleh Ude. Ude merupakan pemuzik dalam rancangan itu.

                                               29243119_1652802914803071_260913375_o-1.

Netizen juga berspekulasi bahawa Ude dan Izreen telah bercinta sejak 2016 iaitu dua tahun lepas berdasarkan laporan Miss J di Utusan Online pada April tahun yang sama bahawa Izreen mempunyai kekasih baru tetapi terpaksa merahsiakan hubungan itu.

                               izreenazminda.jpg

Rata-rata Netizen mempersoalkan kenyataan Ude Wahid dan ada yang menyatakan ia tidak berasas kerana anak bongsu mereka hanya berusia setahun. Malah mereka menyambut ulangtahun kelahiran dan hari raya sekitar Jun dan Julai tahun lepas dengan bahagia dan tanpa sebarang masalah.

Screen-Shot-2018-03-23-at-10.25.28-AM.pn

Jadi terpulang pada anda untuk membuat penilaian, Pasangan ini disahkan bercerai dengan talak satu semalam di Mahkamah Syariah Gombak Timur. – beautifulnara.com

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Hentikanlah terus-menerus membuka keaiban masing2. Muhasabah dan perbaiki lah diri masing2. Mahupun En.X suami@isteri. Kembalilah pada jalan Allah. Jangan terus jadikan diri ANDA pakBadut BODoH.

    BalasPadam

jerit kat sini