Header Ads

Chef Wan Mengamuk Dengan Bekas Menantu, Cucu Mata Bengkak.. Serina Report Polis

loading...
Chef Wan Mengamuk Dengan Bekas Menantu, Cucu Mata Bengkak.. Serina Report Polis:

chefwan.jpg
 
Menerusi laman Instagram miliknya, sekali lagi Datuk Chef Wan telah mengamuk dengan bekas menantunya iaitu bekas suami Serina Redzwan bernama Gavin. 

Kali ini, Chef Wan membuat pendedahan mengejutkan tentang perangai Gavin yang didakwa sering 'membuli' anaknya, Serina.

Dalam pendedahan kali ini, Chef Wan memuatnaik video menunjukkan mata cucunya bengkak.

Kata cucunya, ketika kejadian, ayahnya (Gavin) tiada di rumah, malah tidak ada yang menjaganya.

Chef Wan kemudian mendedahkan beberapa perbuatan Gavin seperti ditangkap khalwat dan juga keluar 'minum' dibar bersama rakan-rakan.

Ini luahan penuh Chef Wan:

BAHAGIAN PERTAMA

Sakit hati bila Rina sent me this video 3 weeks ago.
Tapi saya simpan dalam hati.


Semlm i whatsapp Rina and she said my ex son in law refused to let her see the kids on weekdays anymore and only on weekend saja.


Reason since he was caught berkhalwat and taken to the balai police and narrated by the children themselves and even the kids Nanny that he quickly terminated takut all his wrong doing was expose and now he is angry and use this as a weapon to get to her!


I have been very patience not to speak openly about this bullying not just my daughter sahaja yg kena tetapi this arrogant bastard even to that to me to stopped me from seeing my grandchildren just because i spoked the truth!


Kau buat salah and u want to punished us anak beranak?


Apa dosa saya?
Selama ini saya sangat bersabar tak nak malu kan dia dan nak jaga maruah dia.
Tapi he is such an ungrateful person always hostile and unkind to me from the day one he walked into my living room to asked for my daughter marriage.



Memang jenis Mat Salleh kurang ajar.
Hari Nikah air mata saya menitis kerana saya tahu this marriage will not last long.
I told some of my friend sebelah mata dia pun saya tak boleh pandang.
Tetapi kerana sayang anak saya turut kan hati saya untuk melepas kan tangan anak saya kepada dia.

Hanya Allah sahaja yg tahu betapa remuknya hati saya tetapi i still put on that straight face and try to be happy for my daughter.
I met a very important Coporate man last few days who say he work closely with my x son in law and he said


" CW i feel sorry for u la..do u know he is one arrogant bastard and typical Mat Salleh dtg negeri orang nak tujuk lagak dia.
He sent me an email asking me to buruk kan you after you exposed about the reason of your daughter divorce.


The attack is vicious and its a personal attack against u!
We all know u to well and how nice a person that u are."
This whole drama is totally unnessary and indeed he is a selfish person to come to this decision.
When they divorce the judge gave him a temporary custody of the kids as Rina wanted to settle down and let the kids have their usual life.
I was pissed off with my daughter to have make that decision with out me knowing..


She should have exercise her right as a mother to take the kids custody instead of giving this bastard a chance to manupulate and bully her constantly bila nak tengok anak nya.
Dont u think this is such a typical story of how x husband or x wife get their revenge?
Its ok he forget who he is messing around with pun!
Even after this is expose and he take me to court kena masuk Jail pun saya sanggup kerana menegak kan kebenaran.
What u want to do with your private life nak bawa betina mana pun dlm rumah itu its non of my business.


But he sendiri langgar perjanjian Mahkamah etc and with my grandchildren exposing to this i cannot accept this.
Memang kurang ajar sampai bagi tahu Rina yg jika dia tak ada she cannot take my grandchildren to see me!


How vicious is that?
Selama ini saya have been very kind and took care of my grandkids so well.
Its ok i told Rina kita ada Mahkamah Syariah untuk decide who will look after the children welfare esp they are under age.
We have got immigration to stop the kids passport too melalui perintah mahkamah to leave this country too.


Alang-alang selok perkasam biar sampai ke pangkal lengan.
Sarang tebuan jangan di jolok !


Gavin i have been very patience with u and enough is enough!
U cannot take the law under your own hand i am warning u or bully me or my daughter!
Its just not fair when all i want is for you happy and your family to be happy and have peaceful life.


Please take your shit some where else as indeed we are not bad people.
Memang besar Cilaka punya manusia yang nak tunjuk lagak dia in this country!
I will get u!
See u in court!


BAHAGIA KEDUA

Rina already made a police report on his negligence that resulted in Bella eye being bruised that bad and to see the Dr too.
 

However i am still suspicious of that bruise.
 

Maid yg tahu pasal pasal Betina tu masuk rumah i was told was fire lepas kes kena tangkap tu which i find that too suspicious.
 

Lawyer kita akan siasat dengan perinci nanti.
 

Rupanya si bangsat ni masa still married to Serina sudah pun ada hubungan sulit dengan Betina ini.
 

Baru la tahu after bukti2 terkeluar. Itu yg terus kawin lepas kena tangkap.

Dah la dia tak mengaku dia agama islam dan mengutuk orang Malaysia ni macam-macam pun tak akan nak bagi cucu2 saya pada dia untuk membesar kan.


Budak2 itu boleh cerita lagi bapak tu bawa pi bar minum2 dgn kawan2 dia lagi. Memang kurang ajar dia ni.


Itu merupakan luahan hati Chef Wan yang risaukan keadaan cucunya dan juga anaknya. Chef popular ini benar-benar naik angin dengan tindakan Gavin.

Sumber: IG Chef Wan
Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.