Breaking News

Bunyi Beruk Tanpa Henti Bongkar Pembunuhan Kejam Remaja Cantik

Loading...
loading...
Bunyi Beruk Tanpa Henti Bongkar Pembunuhan Kejam Remaja Cantik

Bunyi beruk tanpa henti dedah pembunuhan kejam remaja 17 tahun|Seorang remaja wanita ditemukan maut dengan keadaan mengenasan sangkut di atas pokok dipercayai di bunuh di padang sumatera barat.
Kejadian yang berlaku bulan lalu turut menggemparkan penduduk kampung pariaman yang sebelum ini aman damai.
Menurut sumber mangsa di kenali sebagai Elysa 17 tahun ditemukan sangkut di pokok sebelah jembatan memasuki desa pariaman.dengan keadaan separuh bogel dan puting payudara hilang dipercayai di potong.
Penemuan mayat berkenan di adukan kepada pihak polis,ekoran itu  anggota menahan 3 remaja lelaki termasuk kekasih mangsa sendiri kerana memberikan keterangan yang mencurigakan.
Berkat siasatan itu selama 3 hari, suspek yang takut akhirnya mengaku atas pembunuhan berkenan dan menyebut dua lagi rakannya yang terlibat sama.
Katanya kejadian bermula dari mangsa yang bergurau mengaku  hamil dan minta pertanggung jawaban kekasihnya itu,pada awalnya suspek percaya atas gurauan itu.
Mereka kemudian membuat temu janji untuk menyelesaikan masalah berkenan, mangsa juga dikatakan cuba mendesak suspek untuk bertanggung jawab untuk memantapkan lagi lakonannya.
Namun situasi mejadi berubah apabila suspek rupanya membawa 2 rakannya yang sedari awal memiliki niat untuk membunuh kekasihnya itu.
Mangsa dibekap dari belakang sebelum dipukul hingga pengasan dirogol secara bergilir,lebih sayu apabila puting payudara mangsa di potong sebelum mayatnya dibuang.
Mayat yang tersangkut di pokok,disedari oleh orang awam selepas bunyi monyet yang tidak berhenti-henti menyalak di kawasan itu beberapa hari.
Bagaimanapun ketiga suspek mengaku atas perlakuan mereka,dan kini menunggu sidang bermula dengan masing masing dijerat tuduhan yang membawa hukuman tembak mati kerana membunuh dengan sengaja.

Tiada ulasan

jerit kat sini