Bekas Menantu Mengaku Bukan Lagi Muslim,Chef Wan Bimbang Akidah Cucu

Bekas Menantu Mengaku Bukan Lagi Muslim,Chef Wan Bimbang Akidah Cucu

Loading...
Bekas Menantu Mengaku Bukan Lagi Muslim,Chef Wan Bimbang Akidah Cucu

                         20-32-48-98678678-62-734x400-1.jpg

Rumah tangga anak perempuan Chef Wan iaitu Serina nampak sangat bahagia sejak awal pernikahannya itu. Mereka di kurniakan 2 anak yang sangat baik dan sangat bijak.

Nampaknya Chef Wan juga sebagai datuk sangat bahagia melihat anak perempuannya gembira dengan kehidupan rumah tangga yang mereka lalui.

                        1-85-1.jpg

Namun begitu, bahagia itu nampaknya tidak kekal dengan agak lama. Ketika anak-anak masih dalam proses membesar, sang ayah di katakan telah melakukan banyak hal yang kurang enak sehingga Serina sudah tidak tahan lagi dan memutuskan untuk berpisah.

Berita perpisahan itu juga di kongsi oleh Chef Wan melalui laman akaun IGnya.

Tidak lama selepas itu, Chef Wan sekali lagi memuat naik satu posting tentang bekas menantunya yang di katakan sudah tidak mengaku sebagai seorang Muslim. Chef Wan agak bimbang tentang cucu-cucunya itu dan berharap agar hak penjagaan anak-anak akan dapat sepenuhnya kepada Serina.

                  3-96.jpg


                   4-84.jpg

Kata Chef Wan,“Rina already made a police report on his neligence that resulted in Bella eye being bruised that bad and to see the Dr too.However i am still suspicious of that bruise.Maid yg tahu pasal pasal Betina tu masuk rumah i was told was fire lepas kes kena tangkap tu which i find that too suspicious.

Lawyer kita akan siasat dgn perinci nanti.Rupanya si bangsat ni masa still married to Serina sudah pun ada hubungan sulit dgn Betina ini.Baru la tahu after bukti2 terkeluar.Itu yg terus kawin lepas kena tangkap.Dah la dia tak mengaku dia agama islam dan mengutuk org Msia ni mcm2 pun tak akan nak bagi cucu2 saya pada dia untuk membesar kan.Budak2 itu boleh cerita lagi bapak tu bawa pi bar minum2 dgn kawan2 dia lagi.Memang kurang ajar dia ni…”
Sumber : kisahdunia

SEBELUM

[VIDEO] Ada Kesan Lebam Bawah Mata Cucu, Chef Wan Berang Dengan Bekas Menantu
Ada Kesan Lebam Bawah Mata Cucu, Chef Wan Berang Dengan Bekas Menantu

                          BeFunky-Collage-chewan-630x315-1-1.jpg

Rumah tangga Serina Redzuawan dan Gavin Edward sudah pun terlerai setelah Serina memfailkan permohonan cerai di mahkamah syariah tahun lalu. Kini tampil Chef Wan bersuara di laman Instagram miliknya apabila menerima satu video yang menyayat hati. Video tersebut memaparkan anak perempuan Serina, Bella, kelihatan lebam di bahagian bawah mata.

Walaubagaimanapun, Chef Wan amat tidak berpuas hati akan nasib ditimpa cucunya dan menyuruh Serina untuk membuat laporan polis. Chef Wan juga berkesempatan mendedahkan sisi gelap sikap bekas menantunya itu kepada umum.

Sudah 3 minggu simpan dalam hati

Video ini diambil oleh Serina apabila berpeluang jumpa anaknya dan video ini dihantar kepada Chef Wan. Dia yang telah lama menahan rasa marah terhadap sikap kurang ajar bekas menantu telah mendedahkan kesengsaraan rumah tangga Serina sebenar kepada umum.
Jumpa hujung minggu saja

145-1-1.jpg

Serina turut dilarang berjumpa anaknya pada hari biasa, malah, hanya dibenarkan ketemu anak pada hujung minggu saja. Chef Wan juga berasa bengang apabila dirinya juga tidak dibenarkan berjumpa cucu kesayangan.
Mat Salleh kurang ajar!
234-1-1.jpg

Sejak hari pernikahan Serina dan bekas suami lagi, Chef Wan mengakui dirinya tidak merestui perkahwinan ini dek sikap Gavin yang kurang ajar. Namun, dia terpaksa kelihatan gembira apabila berdepan anaknya dan bekas menantu.
Saya sanggup masuk lokap demi keadilan
325-1-1.jpg

Dia menyarankan agar Serina bertegas demi hak penjagaan anak-anak agar masalah demikian dapat dibanteras. Malah, Chef Wan sanggup berkorban apa saja demi keadilan walaupun perlu dihadapkan ke mahkamah dan disumbat ke dalam lokap. Maka, kes ini perlu dibawa ke muka pengadilan semula bagi mendapatkan hak penjagaan anak..
Lagak di negara orang!
417-1-1.jpg

Chef Wan turut memberi amaran buat bekas menantunya agar memberhentikan kes buli terhadap anak dan dirinya. Malah, dia juga nekad untuk membawa kes ini ke muka pengadilan.
Credit: Chef Wan
Sumber – ohbulan!

Catat Ulasan

0 Ulasan