Inilah kekayaan rumah Michael Ang yang sangat berbeza dgn Dato Aliff Syukri

Inilah kekayaan rumah Michael Ang yang sangat berbeza dgn Dato Aliff Syukri

Loading...
Inilah kekayaan rumah Michael Ang yang sangat berbeza dgn Dato Aliff Syukri

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Rumah Michael Ang sangat bagus di mana ia bersih dan kemas. Walau bagaimanapun, dia masih bujang. Netizen mengambil berat tentang dunia emosinya. 

Sesetengah netizen berharap Michael Ang boleh mencari isteri untuk menemaninya kerana dia sudah mempunyai rumah yang besar ini. Sebenarnya Michael Ang sudah hampir menjadi ayah. Tidak perlu cari isteri lagi kerana dia sudah ada isteri.

Michael Ang adalah seorang yang sangat lucu. Dia mempunyai ramai peminat di mana mereka suka tengok dia membebel. Michael Ang menghidapi penyakit asma.

Netizen mengambil berat tentang kesihatannya di mana mereka menasihatinya supaya kurang minum arak atau terus berhenti minum arak. Hal ini kerana sekiranya kita tidak ada badan yang sihat, rumah yang sangat cantik itu pun kita tidak berpeluang untuk tinggal lama di dalamnya.

Michael Ang memang kaya di mana dia menggunakan air purifier Coway. Memang hebatnya. Air purifier Coway itu berharga kira-kira tiga ribu ringgit. Michael Ang memang bijak dalam membuat pilihan. Dia memilih air purifier Coway kerana air purifier ini memberi pengudaraan yang sihat dan terjamin kebersihannya.

Sebenarnya kita juga boleh menjadi kaya seperti Michael Ang. Petuanya adalah kita perlu mengorbankan zaman muda kita untuk berusaha demi masa tua kita. Kalau berumur 20an sekarang kita masih lagi ada peluang yang banyak. Kita perlu menanam mindset ini baru mempunyai peluang untuk menjadi kaya.

Sumber : dharian
Michael Ang sangat popular di mana peminatnya jauh sampai Singapore. Peminatnya di Singapore juga mengajaknya untuk datang ke Singapore. Michael Ang mempunyai ramai peminat kerana dia seorang yang kuat bekerja dan selalu bersyukur. 

Oleh itu dia dapat menjadi seorang yang kaya. Peminat bangga dengannya kerana dia seorang yang berusaha dan tidak malas.
Sila tonton video:

Catat Ulasan

0 Ulasan