Header Ads

Kecoh..Blogger Penipu Menipu Blogger

loading...
Singgah diblog Lekat lekit...terkejut sungguh bila baca apa yang ditulisnya..
Tak sangka masih ada segelintir diantara kita yang sanggup menipu orang ramai secara terang-terangan begitu...Jom baca apa yang Lekat Lekit marah-marah sampai macam tu sekali...jangan kan dia...akak pun geram
Lekat Lekit Story: 
bukan sorang dua dia menipu. bukan blogger je dia menipu bukan sehari dua dia buat kerja menipu tapi dah bertahun & beramai orang dah kena tipu beribu riban duit orang dia tipu. Pelik.. Hanya guna fake account tanpa bersua muka dengan semua mangsa2 yang di tipu dia mampu membina kerjaya menipu dia secara online. Memang hebat minah sorang ni. Memang akal dia lagi panjang dari fizikal dia. Mungkin dia tidak sempurna fizikal tapi kecerdikkan dia dalam bidang penipuan secara online memang boleh bagi 10 bintang la.


Terbaru dia gunakan identiti Lavender mummy.. dia ada account FB & blog. Tapi menurut sumber dari group edisi siasat blogger dia semakin menghilang diri dengan id lavender mummy tu maybe dia dapat detect orang mula nak perangkap dia kot. Terlepas lagi kali ni bukan bermakna akan datang pun akan terlepas. Belum tiba masa Allah kantoikan dia.



Sebenarnya akak mmg selalu gak singgah kat blog dia,namun kira nasib baik la sbb akak x minat sangat ngan bisnes2 on9 ni....cuma suka tgk kaler blog dia...purple...
Apa situasi sekalipun..kita kena hati2

Dan didapati juga blog Lavender Mummy juga telah ditutup

Korang boleh tengok kat page ni untuk tahu penipuan dia buat atau boleh google jer banyak orang tulis pasal minah comel ni. FB fanpage ISSABELA_CUTE


Untuk mengetahui dengan lebih mendalam tentang penipuan blogger tersebut anda boleh  teruskan pembacaan anda DISINI

4 ulasan:

  1. kena berhati berhati sentiasa...penipu ada di mana-mana...

    BalasPadam
  2. Itulah ena sejak kebelakangan ni selalu baca pasal dia ni. ya Allah. Hati2 la. Ena setakat ni tak pernah lagi dapat email dari dia

    BalasPadam
  3. baru tahu..kena berhati-hati ni..

    BalasPadam
  4. betul2..macam2 ada kat internet ni..hati2

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.