Header Ads

Ramkarpal nak Cari Bini

loading...

Ramkarpal Singh mengejutkan orang ramai dalam satu acara makan malam pada malam tadi apabila beliau secara berseloroh berkata bahawa mungkin, selepas pilihan raya kecil Bukit Gelugor, Wanita DAP boleh membantu beliau mencari seorang wanita.

"Saya bujang. Mungkin, selepas (pilihan raya kecil) Bukit Gelugor, kempen saya seterusnya adalah untuk mencari wanita yang menyokong seorang lelaki," katanya sambil diiringi sorakan hadirin dalam majlis makan malam 'kesaksamaan jantina, kemajuan untuk semua' anjuran Wanita DAP di Pulau Pinang malam tadi."Saya percaya, di belakang mana-mana lelaki atau seorang lelaki yang hebat, ada seorang wanita yang lebih hebat," katanya disambut dengan tepukan kira-kira 800 hadirin di Dewan Han Chiang College.

Majlis tersebut merupakan penghargaan dan terima kasih kepada rakan-rakan wanita dalam DAP yang menyokong kempen untuk Ramkarpal.

Ramkarpal mencabar Huan Cheng Guan Parti Cinta Malaysia dan dua calon bebas - Abu Backer Sidek Mohd Zan dan Mohd Nabi Bux, Mohd Nabi Sathar bagi kerusi bandar, dengan set hari mengundi utk Sunday, 25 Mei.

p/s...hah..lepas ramai la che akak tawarkan diri


Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.