Tak Pasal-pasal...isteri cantik pun kena cerai


Kisah kahwin cerai....dah macam satu penyakit pulak sekarang

Apa kejadahnya kisah ni,jom baca entry menarik ini di blog Akak Dibalik Pintu yang satu lagi ni...dan jika suka sudi...silala like dan jdi follower sekali yer..

Che Akak Punya: Kenapa lelaki sanggup ceraikan isteri pertama yang...:
(Kenapa lelaki sanggup ceraikan isteri pertama yang cantik dan kahwin dengan isteri baru yang kurang cantik..soalan yang tak sabar aku nak j...

Ulasan

  1. Balasan
    1. tak de la pelik mana pun.pihak lelaki kena jawab la

      Padam
  2. ini mesyi kisah Erra..nak buat camne kan kak tie..jodohnya hanya sampai disitu..tapi in future tak tau lagikan..mungkin bersambung balik..

    BalasPadam
  3. hhurrmm..sepatutnya kena fikirkan masa depan...dua2 kena ketepikan ego masing2

    BalasPadam
  4. sesuatu yang kita tak jangkakan....

    BalasPadam
  5. Bila qurratun ain takde pada pasangan, tu sebab dicari pada orang lain...

    BalasPadam
  6. hakikatnya..keegoan dan kurang kesabaran jadi punca.

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!