Huru hara sekejap bila lupa password


Ok..dah settle satu masaalah..panik gak bila lupa password...maklum dalam otak ni banyak mende nk kena ingat.

Kalau tak ,tak pasal2 berkubur la Akak Dibalik Pintu.
Dah selesai satu masaalah..masaalah lain pulak timbul...terlupa password FB ni,,,,berpeluh gak ni..hihi

Tak per..nanti saya buat slow-slow...maklum dah tua...pikap pun lemah...

Ulasan

  1. selalu jugak lupa password..tu yang guna satu password je...sbb tak pernah nak catat password yang di buat..

    BalasPadam
  2. betul tu bila dah terlalu banyak angka yang nak diingat..dah jadi serba x betul dah..tapi kira dah ok balik ni...sejak dari pagi duk godek2 ni baru lepas

    BalasPadam
  3. saya guna semua pasword sama je.ahaha. takut lupa

    BalasPadam
    Balasan
    1. aha......nampaknya akak pun kena ikut macam Cik Mai juga la

      Padam
  4. Eh...kenapa theme dah bertukar nih!?
    Biasalah...akak salinlah dimana2, bila dah lama2 dan banyak user dan pw yg perlu dihafal...pasti ada yg terlupa, tambahan selalunya auto log in.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..saja je tukar sebenornya...lappy lak wat hal..tekan huruf lain huruf lain yg keluor..tu yg ilang abis password,ni guna lappy lama..blur gak..tapi kora ok la dari dulu

      Padam
  5. Kak tie banyak sangat Blog tu..sebab tu lupa..he..he..nway kita pun sama kadang-kadang terbabas juga!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi..banyak blog..yang tu mmg x nafi la...

      Padam
  6. Tulis la password dlm diary ke apa, mmg someimes sindrom lupa ni boleh mai...Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..dah catit dah..tapi lupa mana letak buku tu..dah puas cari..ni anak2 yg kemas umah le ni

      Padam
  7. hehehe,,,, kena cari sorang assistent.. simpan password

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..ni pun bukak ngn enset ni bang..huhu...pun masih lupa...lappy masuk wad...hadooyy

      Padam
  8. saya guna password yang lebih kurang sama jer...tak nak create password yang panjang-panjang....

    BalasPadam
  9. ha'ah la Sukma..akak pun dah pendekkan..senang nak ingt

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!