Pssttt...Begini Rupanya Bila Ketam Mengawan

Fenomena ini berlaku setiap tahun di kepulauan kecil St John, Amerika Syarikat yang mana beratus-ratus ribu ketam pertapa (hermit crab) telah berkumpul untuk mengawan.

 Sungguh luar biasa banyaknya!!






Banyak kan??geli pulak nampak....

Ulasan

  1. saya pun baru tau rupa ketam mengawan ni kak, hi hi hi, thanks for sharing...

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun baru tahu..mmg menakjubkan makhluk ciptaan Allah ni

      Padam
  2. Entry ni buat saya gelak besar la Kak!! hahahaha

    BalasPadam
  3. Ini bukan ketam... umang-umang rasanya...

    BalasPadam
  4. Tu mmg ketam lh dn lagi satu tu ketam bukan mengawan tp ketam2 tu nk bertelur jd ketam2 tu pergi ke laut

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!