Keenakan roti dari kaki Bangla

Keenakan roti dari kaki Bangla

Loading...

Rahsia kesedapan roti Benggali di sebuah kilang terjawab apabila penguatkuasa melakukan pemeriksaan. Rupa-rupanya, tepung untuk membuat roti benggali tersebut diuli dengan menggunakan kaki tanpa sebarang pelapik.  Baca berita lanjut daripadaprintscreen dibawah:


Roti Benggali.

p/s..teringat masa zaman kanak2 dulu..ternanti-nanti bhai roti jual roti kat depan umah...sedapnya x boleh nak cerita....hhuurrmm....kalaulah dari dulu tahu.....

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. oh tidakkk! loyanya tekak...huhuhu sampai hati uli doh roti guna kaki...huhuhu

    BalasPadam
  2. Aduhhh.dah berapa kilo roti benggali tu dah saya telan sebelum ni..!!! aduhhhhh...

    BalasPadam

jerit kat sini