Header Ads

Keenakan roti dari kaki Bangla

loading...

Rahsia kesedapan roti Benggali di sebuah kilang terjawab apabila penguatkuasa melakukan pemeriksaan. Rupa-rupanya, tepung untuk membuat roti benggali tersebut diuli dengan menggunakan kaki tanpa sebarang pelapik.  Baca berita lanjut daripadaprintscreen dibawah:


Roti Benggali.

p/s..teringat masa zaman kanak2 dulu..ternanti-nanti bhai roti jual roti kat depan umah...sedapnya x boleh nak cerita....hhuurrmm....kalaulah dari dulu tahu.....

Loading...

2 ulasan:

  1. oh tidakkk! loyanya tekak...huhuhu sampai hati uli doh roti guna kaki...huhuhu

    BalasPadam
  2. Aduhhh.dah berapa kilo roti benggali tu dah saya telan sebelum ni..!!! aduhhhhh...

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.