Jom Raya Bersama Kak Tie Di MRSM...

Hari ini...30 Ogos 2013...hari yang sibuk dan memenatkan di tempat akak kije...
Namun  jangan tak tahu..bahagian dobi nampaknya sedikit rileks....agaknya budak2 sibuk jadi terlupa nak hantar dobi kot..

Tapi di kopersi mmg terasa nyawa sedikit semput sbb pelajar2 tak putus2 masuk...tengah makan pun rasa terkejar2...

Kat bahagian bawah koperasi lagi sibuk dgn guru2 dan para pelajar sama2 bergotong royong menyediakan juadah memasak utk jamuan hariraya ptg tadi..

Jom  kenali mereka yang bekerja disekeliling akak....

Ini Zol..bos bhgn pembersihan...bujang lagi tauuuu....ensem gitu..
bila dressing kalah artis KPop...
asal masuk coop jer,ayat first yg kluor...haus...haus!!.... padahal baru kul 8 pagi....hadooyyy

Haaaa...yang ni...akak perkenalkan yer...
namanya Yan..
peminat tegar minuman bergas....
panggil je Kak Yan,
tapi ingat,jgn sesekali panggil makcik,melentingnya 3 hari 3 mlm lum tentu habis ...
tugasnya kerani koperasi,tapi terlalu suka jual pau....hari2 dia jerit..
Pau!!pau!!pauuu!!!
hihihi...jom beli pau....

eh..eh....tinggalkan yg baju kuning tu(Kak Yan ler tu),
ni nak citer pasal pembantu kak Yan,Shima namanya.
Yang pakai tudung kelabu tu..hari2 datang lambat...
punch card??selalu kosong...
rasa nak punch,dia punch
rasa malas dia blah jer..
bila bos tegur......dia wat bodo jer...bos pun pening...(ops...bini orang tu..)

 
Yang ni??partner akak ler..Mariah...
tu pakcik yg hantor eskrem kat coop...
apa nak citer ttg dia yer...
hhmm...tmpat mengadu..dialah,tmpat lepaskan geram..dialah..
hahaha...kalo dia x de...x de la sunyi mana pun...
rajin??hhuurrmm.....mmg rajin..malah terlebih rajin....
terpikir akak...tak penatkah dia?


oooo...nampak tak??nampak tak??
tu peti ais khas utk coklat...cantik...rasa nak kidnap jer...
haha..
cisssss....jakun lak akak...

Ok...jom lihat aktiviti jamuan raya ptg tadi di MRSM,Mersing

Bagi rakan2 FB akak yang kenal jejaka berbaju biru tu...
tu la Ustaz Abdullah Mahmood,pakar kek juga ex boss akak dulu
 nak tengok kek?




CIKGU KAIROL...CERIA SENTIASA


amboii..ensem bebudak ni..pantang nampak akak...
tak de lain yang di sebutnya...
"makcik...blanjer"
hhhuurrmmm...
makcik x cop duit nak oiii....
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
scroll lagiiii
_
_
_
_
_
ngeh...ngeh...ni akak dibalik pintu la ni....lepas makan jamuan raya ptng tadi....
Nunggu Kak Yan la ni...janji nak datang...haram....batang hidung pun tak nampak...
Hawau ko Yan...tunggu Senin depan nanti...
Siap kau!!



SELAMAT HARIRAYA BUAT SEMUA RAKAN2 BLOGGER DAN JUGA RAKAN2 FB
MAAF ZAHIR BATIN DARI AKAK DIBALIK PINTU @KAK TIE
Tidak lupa SALAM KEMERDEKAAN BUAT SEMUA PEMBACA BLOG AKAK DIBALIK PINTU....TERISTIMEWA SELURUH RAKYAT MALAYSIA TAK KIRA DIMANA BERADA.











Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Ketika Bini hamil... Suami Pulak Curang