Header Ads

Exclusive: Kate Middleton Beli Barangan Baby Dikedai Kegemaran Puteri Diana

loading...

Kate Middleton dilihat melangkah keluar untuk membeli-belah barangan baby di Hungerford, England, pada hari Sabtu. The Duchess of Cambridge datang bersama Putera William dan Putera Harry untuk menghadiri majlis perkahwinan seorang rakan di Northumberland awal hari itu.


 Kate berhenti daripada menghadiri majlis-majlis rasmi pada awal bulan ini selepas dia membuat penampilan terakhir beliau di Perarakan Panji perarakan warna. Beliau kini sedang cuti bersalin diraja apabila dia bersiap untuk kedatangan bayi pada bulan Julai.

Kate Middleton telah membeli-belah untuk beberapa bulan yang lalu apabila dia bersiap untuk ketibaan baru itu, termasuk berhenti di kedai perabot kanak-kanak kegemaran mendiang Puteri Diana, Dragons of Walton Street.


 Bayi dalam kandungan, yang jantinanya belum diketahui, pertama sekali akan diperkenalkan kepada dunia apabila pengumuman rasmi diletakkan di pintu Buckingham Palace - pastikan untuk mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai kelahiran bayi diraja di hadapan putera sedikit atau ketibaan puteri itu!
Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.