Header Ads

Penjelasan isu BLACKOUT

loading...
               

terimakasih kpd semua petugas SPR yang bertugas termasuk suami dan ipar saya
Loading...

7 ulasan:

  1. satu je tempat tak cukup membuktikn kak

    BalasPadam
  2. Akak...cntik akak pnya blog kali ni..simple dan kemas :)

    BalasPadam
  3. @selipar putih
    apa2pun kena terima Qada Qadar..

    BalasPadam
  4. @hitomi lavender
    alamak..dapat pujian le ...terimakasih2..hihi

    BalasPadam
  5. haah, betul lebih kemas dan simple. Akak, napa tak add saya dalam facebook tu, saya dah msg dah, tunggu akak add je

    BalasPadam
  6. zaman ku li dan mahathir lagi isu blackout ni possible. cer kaji balik sejarah pilihanraya sebelum ni. apa yg x possiblenya. zaman skrg yg cggih ni lg la sng nak nipu.. gambar pun boley superimposed. =)

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.