Header Ads

Siapa Wanita Dalam Video Bersama Stopa Big Spender?

loading...
                            
Wanita berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun.

Seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur. Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya. Hubungan semakin intim, sehinggalah sepertimana anda saksikan foto foto .......



Pindah rumah...?



Sumber artikel
Loading...

8 ulasan:

  1. pergh bayangkan kalau cerita ni tak betul dan ada yg percaya dan sebarkan kpd yg lain dan yg lain dan lyg lain........

    BalasPadam
  2. Kalau anak kita dihempas dan didera oleh orang gaji.. Yang ada cuma video CCTV.. Adakah kita akan percaya atau mengatakan video itu fitnah?

    BalasPadam
  3. @Eny Abdullah
    hhmm...cctv pun ada kebaikan dan keburukannya,kebaikannya bila ada amah yg dera baby dan dirakam cctv...takkan tipu kot...
    keburukannya bila cctv disalahgunakan...mmg menakutkan

    BalasPadam
  4. CCTV digunakan untuk monitor sesuatu tempat dan keadaan.. Biasanya yang digunakan untuk mengintip ialah spycam.. Penyalahgunaan camera apabila masing-masing gila mengambil gambar sendiri melakukan perkara yang bodoh.. Spycam digunakan untuk mengintip seseorang dan dijadikan bahan sebagai bukti.. Jadi jika keluarnya video-video yang tidak sepatutnya bukan salahnya orang yang memasak spycam tersebut.. Salah orang yang melakukan zina dan liwat.. Jika mereka tidak lakukanya maka tidak wujudlah video-video tersebut..

    BalasPadam
  5. @Ahmad Albab
    hhmm..kalau macam tu maknanya mcm tak selamat lagi la nak stay kat hotel2 skrng ni..terutamanya hotel2 kat tempat kitalah,apakah selepas ini pelancong2 asing pun akan rasa takut sptmana yg akak rasa..

    BalasPadam
  6. Selamat atau tak bergantung.. Saya pun tak boleh nak cakap selamat atau tak.. Kalau rasa was-was tukar bilik lain atau tukar hotel lain.. Biasanya perkara mcm ni yang menjadi sasaran ialah ahli politik yang ada skandal..

    BalasPadam
  7. @Ahmad Albab
    hihi..kdng2 bila masuk bilik hotel,mata akak melilau gak...intai sana,intai sini..

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.