Header Ads

Belum Mati Dah Jadi Hantu

loading...
inilah cara jadi hantu hidup...


perubahan wajar penagih dadah sebelum dan selepas ambil dadah... benda macam tu janganlah CUBA... !!!! semoga orang ramai tidak mencubai and jauhkan dadah.


Loading...

5 ulasan:

  1. Itu lh padahnya kalau dah terjebak.

    BalasPadam
  2. That's why ramai yang call penagih bdadah ni "Mayat Hidup"...memang sama...

    BalasPadam
  3. bagus dia buat video mcm nie..bg sedar sikit

    BalasPadam
  4. akak pun sokong dorang wat video mcm ni...namun kdg2 terpikir gak,kebanyakan penagih tegar ni x mainlah negok2 lappy ni,diorang sibuk ngan ketagihan diorang jer...macam mana nak insaf

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.