Header Ads

Pakaian Puteri Diana yang paling 'hebat dan bersejarah' telah dilelong diLondon

loading...
Sepuluh pakaian Puteri Diana yang paling ikonik bersedia untuk dilelong dan ianya mencecah sehingga £ 830.000 .

Ianya termasuk penciptaan Saturday Night Diva bahawa Diana memakai apabila dia menari dengan John Travolta di White House pada tahun 1985.

Pakaian malam biru sutera baldu pakaian menjadi pakaian yang paling terkenal yang pernah dipakai oleh Diana dan bernilai sehingga £ 300.000.
                                     

                                      

Kerry Taylor, yang mengadakan jualan di Bermondsey, London tenggara pada 19 Mac, telah memuji koleksi pakaian sebagai 'hebat dan bersejarah'.
                                        

                                        
 Presiden Reagan berkata, Diana adalah seorang wanita yang paling terkenal di dunia.

First Lady Nancy Reagan secara senyap-senyap memberitahu Gris heartthrob Travolta mengetepikan dan berbisik bahawa Diana mahu menari dengan dia.

Beliau kemudian teringat bagaimana dia melintasi lantai tarian pada tengah malam dan mendekati beliau.

Dia berkata: 'Dia berpaling dan dia yang kelihatan bahawa dia berbuat demikian, dia sangat cantik dan saya bertanya jika dia akan  menari dan dia berkata dia suka dan kami menari selama dua puluh minit kepada

 Beliau mempunyai rentak yang hebat. Kami tidak berputar dan bertukar. Kami melakukan jenis moden musang-masing mempermainkan dan dia mengikuti saya sangat baik.

"Mungkin satu hari nanti kita akan dapat melakukan ini dalam keadaan kurang ditonton", saya berkata
Beliau menyifatkan pengalaman itu sebagai seperti 'dongeng.

                                

                                
Zandra Rhodes putih koktel pdari chiffon, dipakai untuk acara  di London Palladium pada tahun 1987 bernilai £ 40.000


                          
Florida-based socialite Maureen Dunkel snapped up 13 of the dresses at the time for £500,000 but went bankrupt

                                         

                                  
A Catherine Walker sea-green sequined evening gown that Princess Diana wore for a State visit to Austria in 1989 that is tipped to fetch up to £50,000 at auction

                                           

                                             
Pakaian merah wain  baldu petang gaun Puteri Diana memakainya untuk lawatan ke Australia dan ke tayangan perdana filem 'Back untuk Masa Depan' pada tahun 1985 yang disebut-sebut bernilai £ 50,000 semasa di lelong


Loading...

3 ulasan:

  1. berkenan yang hitam tu...hahah..sampai tua la tak kan dapat...jangan risau ok..hueheheheh

    BalasPadam
  2. Mahalnye baju... Lagi lama, lagi mahal le pulak. Itulah pakaian orang terkenal. Pakaian kita, walaupun beli xpakai, jual balik blum tentu ade yg nak beli...

    BalasPadam
  3. belilah, nak beli baju apapun,
    pakailah, nak pakai baju apa pun

    yang penting menutup aurat. Org islam jgn pulak meniru gaya hidup bukan Islam :)

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.