Siapa Wanita Misteri Disisi Anwar??

Sorry...pagi ni saya sentuh sedikit gossip panas...
bukan saya kisahkan politik yg sedikit bergolak pada masa kini..
malas nak campur bab2 politik ni..hanya tilik pandang,baca sket2 dari jauh..
lain-lainnya...nilai sendiri la...baik buruknya..

Ok..

Menjelang #kl112 macam2 gosip dorang buat ek? Sebelum neh dok pongpang2 kata perhimpunan kebangkitan rakyat di kl ialah perhimpunan shamsidar. Dan terkini blog umno telah mendedahkan satu gambar yang konon nya bakal menjadi madu kepada Wan Azizah iaitu kekasih DSAI.

Tersembur air liur aku baca posting dia. Punyala kelakar nak mampos.

Pendapat aku, kalau pun dsai nak berkahwin dengan wanita tersebut what's your problem? Orang lelaki bukan sahaja boleh berkahwin dua malahan empat. Nak kecohkan kenapa? Macam orang buat zina pula.


Baca gosip dorang kat bawah neh



Sudah hangat diperkatakan di warung kopi, di rangkaian restoran Garuda di Jakarta khasnya malah di "koran" atau forum maya Indonesia amnya bahawa Anwar Ibrahim bakal bernikah dengan gadis kacukan berdarah Cina-Belanda-Indon atau popular dengan panggilan CIBEI oleh rakyat seberang.

Gadis dalam lingkungan 28 tahun, masih anak dara dan khabarnya merupakan anak pemimpin parti politik yang agak luas juga pengaruhnya dan asalnya dari Bandung.

Menurut sumber dari parti tersebut, Anwar kerap ke Jakarta melalui Bandung dan di situlah bermula kisah cinta bersegi yang sudah masuk hampir setahun dan kesemua ahli keluarga gadis tersebut khabarnya sudah bersetuju menerima Anwar sebagai menantu.

Menurutnya lagi, hanya Nurul Izzah sahaja yang tahu perkara ini kerana beliau juga sering menemani bapanya ke Indonesia. Anak perempuan Anwar ini juga sering dilihat bersama dengan bakal ibu tirinya di sekitar Bandung dan ianya bukan rahsia lagi bagi masyarakat Bandung bila kadang-kadang Anwar juga ada bersama dengan anaknya, Nurul dan bakal madu Wan Azizah didapati makan dan membeli belah bersama.

Di kalangan warga aristokrat Bandung, gadis ini dikenali sebagai 'Darling' kerana sikapnya yang peramah dan manja dengan seluruh ahli keluarga dan keponakan beliau.

Foto di atas sudah lama berada atau berlegar dalam medium maya, samada dalam blog, portal maupun facebook. Anwar tidak pernah nafikan itu gambar palsu dan tidak pernah melatah bila gambar tersebut selalu muncul di mana-mana media maya.

Apakah kerana Anwar mabuk cinta ?
Apakah kerana ingin sampaikan hajat pada Wan Azizah ?
Apakah kerana Anwar takut hajat cinta tak kesampaian ?

MI bakal bongkar kisah cinta rentas benua ini dan akan pamirkan gambar-gambar manja Darling dan Anwar di sekitar Bandung dan beberapa tempat rehat yang beriklim sejuk di Indonesia.

Bersediakah Wan Azizah menerima madu seperti isteri pemimpin pakatan haram yang lain?
Bersediakan Wan Azizah menerima anak tiri seperti "anak samsidar" ?

Tunggu....

saya baca en3 ni disini

Ulasan

  1. Hadoiyaiiii mcm2 laaaa. Mlm nk lun plitik. Sumwtnya tak btul trmasuk laa yg sdg memimpin tu

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!