Terkini ►

Subhanallah!! Rakaman Lelaki Bercahaya di dalam Masjid Nabawi..



Nur Allah memancar...
saksikan...


Terakam dari CCTV..tak rasa macam sinaran matahari, sebabnya, kalau zoom out pun nampak glowing. kalau terkena sinaran matahari, bukan macam tu glowingnya. manusia mana menyerap cahaya. lagipun kalau sinaran matahari, taklah tertumpu sampai macam tu sekali, cerah sangat tu. Wallahualam.

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori informasi dengan judul Subhanallah!! Rakaman Lelaki Bercahaya di dalam Masjid Nabawi... Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/12/subhanallah-rakaman-lelaki-bercahaya-di.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Kak Tie - 13 Dec 2012

7 komentar untuk "Subhanallah!! Rakaman Lelaki Bercahaya di dalam Masjid Nabawi.."

  1. memang teruja sangat..kuasa Allah

    ReplyDelete
  2. SUBHANALLAH...AlLAH maha Besar. Alangkah bertuahnya kalau kita ada kat stu coz pastinya majlis ini sgt-sgt diberkati

    ReplyDelete
  3. Memang kerana imbalance exposure. Sebab di Masjid Nabawi ada tempat terbuka didalam nya. Jadi bahagian yang kena cahaya matahari akan lebih overexposed sebab perlu balance dengan tempat yang tak kena cahaya matahari. Kalau tengok tiang-tiang dan kawasan sekitar pun nampak cerah jua.

    ReplyDelete
  4. Memang kerana imbalance exposure. Sebab di Masjid Nabawi ada tempat terbuka didalam nya. Jadi bahagian yang kena cahaya matahari akan lebih overexposed sebab perlu balance dengan tempat yang tak kena cahaya matahari. Kalau tengok tiang-tiang dan kawasan sekitar pun nampak cerah jua.

    ReplyDelete
  5. Memang kerana cahaya matahari sebab didalam masjid Nabawi ada tempat terbuka. Ini sebab ada tempat overexposed kerana nak balance dengan tenpat yang tak kena cahaya matahari secara langsung.

    ReplyDelete

jerit kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Terbaru