Header Ads

Coklat Kepala Baby...Sanggup Makan??

loading...


Sehingga kini, tidak ada penawar untuk ketagihan coklat. Tetapi selepas melihat coklat putih berbentuk kepala bayi yang kelihatan menyeramkan ini, terdapat peluang yang baik untuk anda berhenti menikmati coklat lagi. Jadi katanya coklat dibawah ini boleh mengurangkan ketagihan kerana orang yang hendak makan akan merasa ngeri dan seram. Tapi penggila coklat semua betul ke dengan apa yang didakwa?

Macam mana coklat yang mengerikan sangat tu? Ni haa ada gambarnya kt bawah ni.

(utk lebih jelas,klik pd gambar)

Sanggup makan tak??kalau akak ler..mau sampai sudah asyik duk ngadap jer...
x sanggup nak ngap!!

Ops..ni bukannya coklat kepala baby...ini adalah perkidmatan spa untuk bayi.....huhu...spa coklat!!

Anak-anak gemar meniru orang yang lebih tua. Ketika si Ibu menghabiskan waktu di salon untuk facial, menicure-pedicure, atau spa, si kecil pun ingin mencubanya.

Beruntung, kini ada The Spa Baby, salon dan spa khusus untuk bayi berusia 1 bulan hingga anak-anak usia 12 tahun. Layanan yang di antaranya baby swim, baby massage, potong rambut, krimbat, menicure-pedicure, hingga facial.

hhmmm....hebat kan???


Loading...

8 ulasan:

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.