Header Ads

Siapa Suka Intai Facebook Kita?Jom Skodeng!!

loading...

1. Log in akaun facebook kita.



2. Right-click dekat mana-mana saja laman fb kita (jangan klik pd gambar), pilih view page source.



3. Satu halaman baru akan keluar seperti dibawah:-


4. Dekat laman baru tu, tekan "CTRL" + "F" untuk mencari (search).


5. Dekat 'column search' tu taipkan ->> ORDEREDFRIENDS, kemudian tekan ENTER.


6. Then, kita akan jumpa ->> ["OrderedFriendsListInitialData",[],{"list":
seperti gambar dibawah

7. Dekat bawah orderedfriends tu, ada angka-angka profile number orang yang suka intip profile anda.


8. Cara nak tahu 'siapa orang'nya yang suka intip profile anda ialah dengan : memasukkan angka tersebut di belakang www.facebook.com/


contoh : http://www.facebook.com/100000601492658

Angka warna merah di atas adalah nombor profile orang yang lihat profil fb kita. Tekan ENTER.

9. Tadda!! kantoii!! dah tau sape yang selalu intip fb anda..Angka pertama adalah angka orang yang selalu intip profile anda. Diikuti angka berikutnya.
10. Boleh tahu orang yang selanjutnya dengan melakukan perkara yang sama. Iaitu masukkan deretan angka kedua selepas koma, contoh : 100000231459797

eh..nak try gak ni....


Loading...

23 ulasan:

  1. wah berguna nih... mohon share Kak Tie... ^_^ ... sangat-sangat bagos...

    BalasPadam
  2. @Farah Waheda Wahid
    HEHEHE..SHARE AND LIKE JER..BERAPA BANYAK PUN X KISAH..WAKAKAKA

    BalasPadam
  3. thnx sharee...sy dah terai pon...dah tahu sape..muahahahhhaa..

    BalasPadam
  4. waaa.. best best.. dah try dah,hihihi

    BalasPadam
  5. wah..bleh try ni..hahaha
    lepas ni xnk arr kodeng Fb akan dbalik pintu tkut kantoi hahaha
    ^_^

    BalasPadam
  6. @itu Akhil
    ops ye ke...kahkahkah..terkantoi la pulak

    BalasPadam
  7. @AzamCromers
    alamak..akak pun x tahu gak..nak kena gugel la ni...

    BalasPadam
  8. tq kak tie. pas ni kena check cpt2...BTW, check out my blog when u r free. tq.

    BalasPadam
  9. @ahsfantasy24
    akak dah try,tapi penat..nombor banyak sangat..pening mata

    BalasPadam
  10. kalau xde dkm frenlist kite, boley detect x

    BalasPadam
  11. kalau xde dkm frenlist kite, boley detect x

    BalasPadam
  12. Eja..akak pun dah lupa,rasanya boleh kot

    BalasPadam
  13. takboleh pun nak clikc contrl+f :(

    BalasPadam
  14. kak knapa xjd xde pon yg orderedfriends tuh ??

    BalasPadam
  15. Kalau bukan friend tak boleh rasanya kan?

    BalasPadam
  16. Tp sekarang xde dah orderedfriend...yg ada friendsli view page source tu....tu yg ada friend dgn kita...klu tak friend memang tak boleh ke? Mcm friendster dulu2 boleh kn...lg satu facebook flat extension oun boleh lihat visitors kita..juz sharing and asking

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.