Terkini:Unce Seekers Telah Ditangkap!




Update 5/7/2012 2:45am : menurut sumber, UNCLESEEKERS telah dipindah daripada Balai Polis SENAWANG ke NUSAJAYA JOHOR.

-------------

UNCLESEEKERS akhirnya telah ditahan di balai polis SENAWANG dalam lebih kurang pukul 10.00pm pada Rabu 4/7/2012. Beliau yang terkenal dengan kontroversi-kontroversi berstatus 'high-profile' telah ditahan dan disiasat. Menurut sumber juga peralatan seperti komputer juga telah dirampas.

Bermulanya isu "Sultan Johor Atau Kerabatnya?" sejak daripada awal lagi. Episod terkini beliau yang terahkir adalah yang ke-64. Hanya tinggal 2 episod seperti yang dijanjikan oleh beliau, tetapi tidak berkesempatan. Kenapa setelah episod ke-64 bukan semenjak daripada awal lagi?


sumber

Ulasan

  1. ya, kenapa ow?
    patut la uncleseekers dah tak update blognya lagi..
    dah ditangkap rupanya...

    BalasPadam
  2. dah kena tangkap? laa....tinggal dua part je lagi...

    BalasPadam
  3. patut la arini xde entry baru..harap2 dua part lg tu uncle da siap2 buat n tinggal autopublish je..

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!