Header AD

Cara Mengesan Pencuri Wifi Anda


Sebenarnya banyak software untuk curi password wifi di pasaran. Tapi entri ni bukan nak ajar crack atau hack password wifi jiran disekeliling anda.

Apa yang nak kongsikan disini adalah cara untuk mengesan wifi kita telah dicuri dan seterusnya cut line pencuri tersebut.

Caranya mudah jerr... download software  Wireless Network Watcher.
Wireless Network Watcher adalah suatu utiliti yang boleh mengimbas rangkaian wayarles kita dan memaparkan senarai semua komputer serta peranti yang disambungkan ke rangkaian wifi kita.

Senang cite kita boleh tahu alamat IP, MAC address, dan jenis komputer pencuri tersebut. Semua butiran-butiran tu pula, kita boleh simpan dalam bentuk html / xml / file csv / teks dan sebagainya.

Wireless Network Watcher hanya sesuai bagi Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003/2008, Windows Vista, and Windows 7

Selamat mencuba..... ;)

sumber
Cara Mengesan Pencuri Wifi Anda Cara Mengesan Pencuri Wifi Anda Reviewed by kak tie on 5:43 PG Rating: 5

4 ulasan

  1. wahhh bagus nih...t leh cuba...thanks dear...

    BalasPadam
  2. info yg bagus...nanti nak try la kat rumah ^_^

    BalasPadam
  3. akak pun lum try lagi ni..tak sabo nak tengok

    BalasPadam

jerit kat sini

Post AD