GEGAR BLOG JULAI 2011

Segmen Ben Ashaari...Gegar blog Julai 2011

Siyes cakaplah...sebenonya segmen ni aku dah baca dah tadi...tapi fikiran aku blur
Apa sebenarnnya gegar blog yang dimaksudkan oleh budak Ben nih..
sbb aku orng baru dialam maya ni..banyak sebenarnya yang masih aku tak tahu..
Tapi bila tengok ramai yang join...aku jeles gak la..
So..aku ikut serta skali r..jeles tengok rakan2 blogger yang lain join gak.
Aku pun rasa blog aku ni ntah ape2..cuma yang pasti..ada ilmu2 yang aku baca,aku kongsi ngan rakan2 facebook aku yang lain..semoga kita sama2 beroleh hidayah dariNYA..
Jadi aku mintak..mana2 yang rasa aku x betul kat mana2 tu..tolong le ajar2kan,tolong le tegur2kan...
aku sedia menerima setiap teguran yang membina...
er...aku pun bukan muda lagi...banyak yang dah "tumpul"

Wasalam.

Ulasan

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!
    JOM JOIN BLOGLIST!!

    BalasPadam
  2. singgah tempat akak dari segmen sama..hepy blogging

    BalasPadam
  3. datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    BalasPadam
  5. datang jenguk dr segmen BA jugak,,n follow sekali

    BalasPadam
  6. jom gegarrr

    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  7. cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  8. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    BalasPadam
  9. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    BalasPadam
  10. datang gegar sini ((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    BalasPadam
  11. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    BalasPadam
  12. mieya singgah drpd segmen pakcik beng.. halau sudi, jemputlah singgah ke blog mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  13. terimakasih buat semua krn sudi datang berkunjung...

    BalasPadam
  14. salam...

    salam kenal..petang2 gegar disini sebentar

    BalasPadam
  15. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    BalasPadam
  16. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    BalasPadam
  17. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    BalasPadam
  18. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    BalasPadam
  19. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  20. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    BalasPadam
  21. singgah dari segmen yang same
    selamat petang tuan rumah ^^

    BalasPadam
  22. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    BalasPadam
  23. salam..sakit tekak ni..jerebu punyer pasal...huhu...saya join awak...

    http://novel-shima.blogspot.com/

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Ketika Bini hamil... Suami Pulak Curang