Breaking News

Ayah Meraung Lihat Mayat Anak Kecilnya Berusia 10 Tahun Yang Diculik Syaitan Yang Bertopengkan Manusia

Loading...
loading...
SEDIH!! Ayah Meraung Lihat Mayat Anak Kecilnya Berusia 10 Tahun Yang Diculik Syaitan Yang Bertopengkan Manusia:
SEDIH!! Ayahnya Meraung Di Saat Melihat Mayat Anak Kecilnya Berusia 10 Tahun Yang Diculik Syaitan Yang Bertopengkan Manusia
SEDIH!! Ayahnya Meraung Di Saat Melihat Mayat Anak Kecilnya Berusia 10 Tahun Yang Diculik Syaitan Yang Bertopengkan Manusia


Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang berdurasi 4.27 minit ini telah menunjukkan seorang lelaki yang memakai tshirt berwarna merah serta menutup mukanya menggunakan topi keledar sedang bercakap dengan mangsa.


Laporan menyatakan mangsa yang dikenali sebagai Chun, 12 tahun adalah seorang pelajar disebuah sekolah swasta di Obeychoan. Manakala suspek Vuthy yang berusia 18 tahun ini adalah seorang pekerja di bahagian perubatan di Bandar tersebut.

                         1-70.png

                             2-29.jpg

Kehilangan Chuan terbongkar apabila pihak sekolah mangsa meneliti semula rakaman kamera litar tertutup itu dan mendapati mereka sedang berbual-bual bersama suspek di tepi jalan.

Ada kemungkinan suspek telah memujuk mangsa untuk menaiki motorsikalnya bersama sebelum mangsa dibunuh.
                          3-10.png

Menurut laporan mangsa telah dibawa ke sebuah pusat karaoke yang telah disewa di Spean Village Poipet.Pihak polis yang telah menerima laporan bergegas ke lokasi kejadian dan berjaya menahan suspek di dalam bilik sewa tersebut namun Chun telah disahkan meninggal dunia akibat daripada jerutan yang kuat dibahagian leher menggunakan plastik dan kain

                                4-7.png

Ianya berpunca kerana suspek mahukan wang tebusan daripada keluarga mangsa disebabkan itu lah suspek telah bertindak sedemikian.

Mayat Chun ditemui terkulai didalam beg plastik dengan kaki dan tangannya diikat dengan kuat serta lehernya dijerut sehingga mengakibatkan Chun tidak dapat bernafas dan telah meninggal dunia di lokasi kejadian.

Walau bagaimanapun, suspek kini berjaya ditahan oleh pihak polis bagi tindakan selanjutnya

Tiada ulasan

jerit kat sini