( video ) tak sanggup bermadu isteri pertama meraung di majlis perkahwinan suami dengan isteri kedua

( video ) tak sanggup bermadu isteri pertama meraung di majlis perkahwinan suami dengan isteri kedua

Loading...
( video ) tak sanggup bermadu isteri pertama meraung di majlis perkahwinan suami dengan isteri kedua
( video ) tak sanggup bermadu isteri pertama meraung di majlis perkahwinan suami dengan isteri kedua depan khalayak ramai( video ) tak sanggup bermadu isteri pertama meraung di majlis perkahwinan suami dengan isteri kedua depan khalayak ramai|Bak filem kisah cinta segi tiga,seorang wanita hanya mampu memandang dari jauh dan menangis sambil mendukung anak lelakinya apabila suaminya menikah lagi dengan wanita lain.

Lebih memilukan lagi apabila pengantin wanitanya adalah sahabatnya sendiri.
Hal ini lah yang berlaku kepada seorang isteri yang dikenali sebagai Helen yang videonya menyerang majlis pernikahan kedua suami tular dilaman media sosial sejak semalam.


Dari hasil penelusuran pemberita, kejadian ini berlaku di kampung Balige medan ,Helen yang mengaku hidup bersama pengantin lelaki sudah mempunyai anak dan menuntut pihak gereja untuk membatalkan majlis pernikahan itu.

Namun sayang,Helen justru di halau dan tidak diprbolehkan memasuki gereja,sambil mendukung anaknya Helen berteriak memanggil suaminya sebelum di halau oleh pihak gereja berkenan.

Sementara majlis pernikahan dalam gereja terus berlangsung,lebih memilukan apabila pasangan pengantin itu seolah memerli Helen dari kejauhan.

Bagaimanapun helen membuat satu laporan polis dan memohon perlindungan sambil menunggu majlis pernikahan itu selesai.

Dimaklumkan,dua hari sebelum majlis pernikahan Helen sempat membuat status bahwa suaminya direbut oleh seorang wanita yang merupakan sahabatnya sendiri,namun natizen menganggap tuduhan itu fitnah,bahkan ada yang mengatakan bahwa Helen sudah gila.

Isu Helen kini semakin hangat diperkatakan,sehingga ketua adat Balige Medan bakal turut tangan kerana suami helen di anggap telah mencemarga nama suku yang di junjung tinggi di daerah itu.

Catat Ulasan

0 Ulasan