Skandal S3k s Suami Sendiri, Akhirnya Melania Trump Buka Mulut

Skandal S3k s Suami Sendiri, Akhirnya Melania Trump Buka Mulut

Loading...
Skandal S3k s Suami Sendiri, Akhirnya Melania Trump Buka Mulut

MELANIA Trump hanya diam sepanjang laporan yang mendakwa suaminya, Presiden Donald Trump mengadakan hubungan sulit dengan bintang porno Stormy Daniels.

Bagaimanapun, hanya beberapa jam selepas wawancara dengan Daniels atau nama sebenarnya Stephanie Clifford disiarkan pada Ahad, wanita pertama itu cuba menangani spekulasi tersebut melalui jurucakapnya.

“Walaupun saya tahu media sukakan spekulasi dan gosip lucah, suka saya mengingatkan orang ramai ada anak kecil yang namanya harus disisihkan dari berita dengan cara apa sekali pun,” kata Stephanie Grisham di Twitter.

Grisham merujuk kepada anak tunggal Trumps bersama Melania, Barron, yang baru menyambut ulang tahun kelahiran ke-12 minggu lepas.

Beberapa laporan mengenai dakwaan ini telah menyebut nama Barron kerana Daniels mendakwa hubungannya dengan Trump berlaku sekitar waktu Barron dilahirkan.
Daniels mengulangi penegasannya dalam rancangan wawancara 60 Minutes oleh CBS bahawa hubungan yang didakwa dengan Trump bermula pada musim panas 2006, hanya beberapa bulan selepas Melania melahirkan Barron.

Daniels memberitahu Anderson Cooper semasa wawancara, bahawa dia telah bertanya kepada Trump mengenai isterinya dan anaknya yang baru lahir tetapi berkata lelaki itu tidak begitu prihatin.

“Saya ada bertanya,” katanya.

“Dan dia menolaknya, berkata, ‘oh ya, ya, kamu tahu, jangan risau. Kami tidak…malah kami mempunyai bilik dan barang yang berasingan.'”

Trump juga dituduh melakukan hubungan dengan bekas model Playboy, Karen McDougal pada masa yang sama.

Bercakap kepada CNN minggu lalu, McDougal meminta maaf kepada wanita pertama.
“Apa yang boleh kamu katakan kecuali saya minta maaf?” katanya.

“Saya minta maaf, saya tidak mahu ia dilakukan kepada saya.”

Barron bukanlah satu-satunya anak Trump yang disebut semasa wawancara dengan Daniels pada Ahad tetapi turut bercerita tentang Ivanka yang mana Trump dikatakan pernah membandingkan wajahnya dengan Daniels. –Newsweek


Catat Ulasan

0 Ulasan