Pakai Seluar Ketat Sangat,Kan Dah Nampak Apam Free,Janna Nick Di Kecam

Pakai Seluar Ketat Sangat,Kan Dah Nampak Apam Free,Janna Nick Di Kecam

Loading...
Pakai Seluar Ketat Sangat,Kan Dah Nampak Apam Free,Janna Nick Di Kecam

Semalam gara-gara memakai Skinny, pelakon serta pengacara program Melodi, Janna Nick telah menerima kecaman hebat daripada peminatnya.
Rata-rata peminat Janna berkata mereka agak kecewa dan tidak suka artis kegemaran mereka memakai seluar yang terlalu ketat seperti apa yang dipakainya ketika mengacara di dalam program Melodi.
Walaubagaimanapun, di dalam Insta Stories miliknya, Janna meminta pembantu perubadinya itu menjelaskan apa yang terjadi.
Malah, Janna turut memberitahu dia seakan boleh meramalkan apakan reaksi peminat-peminatnya apabila melihat dirinya mengenakan seluar itu.
Namun pembantunya itu hanya mampu menjawab dengan tenang dan menjelaskan dia terpaksa meminta Janna tukar dan memakai seluar itu kerana ia lebih sesuai dipadankan dengan pakaian yang dikenakan Janna
Dalam pada itu, Janna turut meminta maaf kepada semua peminatnya dan menerima setiap teguran yang diberikan padanya. Malah berjanji tidak akan mengulangi kesilapan seperti ini lagi.
                             
Nampaknya pengacara Janna Nick mula mendapat perhatian orang ramai kerana sudah pandai mengacara dan mengendalikan rancangan Melodi baru-baru ini.
Selain tidak keterlaluan dalam mengacara, Janna juga dipuji tampil cantik dengan gaya ‘rock’.
Namun seluar hitam yang dipakai Janna menjadi perhatian kerana terlalu ketat dan menampakkan susuk badan pelakon berkenaan.
A post shared by MELODI TV3 Official (@meloditv3) on 
Rata-rata mengecam dan mengkritik seluar Janna yang ketat, malah ada yang membandingkan seluar Janna dengan rakan pengacaranya, Ajak.
Namun Janna dalam InstaStornya memuat naik beberapa video menerangkan situasi yang berlaku. Janna juga meminta maaf atas teguran peminatnya dan berjanji tidak akan mengulangi kesalahan yang sama.
Terdahulu Janna dan Ajak dikritik ‘kayu’ dan tidak sepadan ketika mengacarakan rancangan hiburan berkenaan buat kali pertama.

Catat Ulasan

0 Ulasan