Header Ads

Cara Mudah Buat Duit Hanya Dengan Upload Gambar, Senang Sangat!!

loading...
Ini Cara Mudah Buat Duit Hanya Dengan Upload Gambar, Senang Sangat!!:




Macam-macam cara orang buat duit sekarang. Ada yang buat kerja part time sebab rasa gaji sedia ada tak cukup. Cari rezeki ni kena guna platform yang betul. Barulah berkat. Setuju?




Suka tangkap gambar atau melukis? Mesti korang ada banyak gambar cantik-cantik dalam smartphone korang. Sebenarnya ada orang akan sanggup beli gambar tu untuk dijadikan wall artkat rumah diorang. Lagi-lagi kalau gambar tu memang susah nak dapat. Pernah terfikir tak?

Dapat untung dengan upload gambar kat Peekarts.com


Rugilah kalau korang tak cuba cara ni. Sama macam korang upload gambar kat Facebook atau Instagram, cuma dapat likes je. Tak berbaloi. Baik korang upload gambar kat Peekarts.com ni. Lagi untung. Duit pun masyuk.

Mesti korang dah mula tertarik kan. Dah tahu pasal Peekarts.com? Inilah platform terbaik untuk photographer dan artist yang nak jual artwork terbaik diorang. Lagi best, tak rugi apa-apa pun. Free of charge je. Paling syok, terbuka untuk semua orang!

Semua boleh cuba, ikut langkah demi langkah




Meh admin terangkan step by step. Senang sangat. Adik admin pun boleh buat, takkan korang tak boleh. Hehe.

Sign up di laman web Peekarts.com > Isi detail korang > Upload gambar yang korang nak jual > Letak kategori sesuai > Set harga yang korang nak > Submit dan selesai!

Kan admin dah cakap senang. Korang tak percaya. Harga pun letak yang korang suka, tapi yang berpatutanlah. Kat Peekarts.com ni, mereka juga akan suggest harga yang sesuai untuk gambar yang korang uploadSo tak payah pening lagi.

Contoh gambar yang dah diupload, siap edit sekali!

Haa, ni contoh gambar yang dah diupload kat Peekarts.com oleh ramai orang. Cantik gila. Kalau upload kat Peekarts.com, diorang siap edit sekali tau. Servis diorang memang tip top! Hasil pun memuaskan. Korang pun mesti puas hati punya.

Upload banyak gambar, berpeluang menang hadiah lumayan!


Wow! Korang mesti tak tahu yang korang berpeluang menang hadiah utama iaitu iPad Pro kalau upload gambar kat Peekarts.com.

Cara menang? Korang upload gambar banyak-banyak Peekarts.comUploader paling tinggi berpeluang untuk menang! Korang juga kena like Facebook Peekarts.com dan share artikel ni untuk menang ya!


Selain iPad Pro, korang juga berpeluang menang normal prize yang ada tau. Antaranya ialah drawing tablet3D printing pencanon camera lens, set painting brush dan painting stand siap dengan canvas board. Upload 30 gambar dan ke atas di Peekarts.com, dah berpeluang untuk menang normal prize. Senang je.

Best buat untung macam ni. Terbuka pada semua orang tau. Bukan photographer dan artist je. Lagi-lagi yang ada bakat tangkap gambar tu, jangan sia-siakan. Ikut je langkah yang admin bagi tadi. Upload gambar kat laman web Peekarts.comlike  Facebook Peekarts.com dan share artikel ni.

Senang je kan?



Ada masa lagi ni. Kempen bermula 22 Mac 2018 hingga 22 Jun 2018So, jangan lepaskan peluang untuk menang hadiah lumayan. Upload gambar banyak-banyak kat Peekarts.com. Admin pun rasa nak try.

Nak tahu perkembangan terkini Peekarts.com? Boleh like dan follow mereka di Facebook Peekarts.com dan Instagram Peekarts.com. Nak upload gambar? Klik sini je.

Dah upload gambar tu, jangan lupa like Facebook Peekarts.com dan share artikel ni dengan kawan-kawan Facebook korang kalau nak menang hadiah.
Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.