Header Ads

“Leher Penuh Love Bite”– Zara Zya Dilabel Jahat

loading...
“Leher Penuh Love Bite”– Zara Zya Dilabel Jahat
                       zara-zya-678x381-1.jpg
Semenjak popular menerusi drama lakonan Love You Mr Arrogant, nama Zara Zya sering menjadi sebutan. Lakonannya yang bersahaja membuatkan wataknya sentiasa meninggalkan kesan.

Terbaru, menerusi instagram Zara Zya memuatnaik status kesal dengan segelintir netizen yang menganggapnya wanita jahat hanya kerana mewarnakan rambut. Imej terbarunya berambut perang itu mendapat pelbagai kecaman dan kritikan sehingga rakan artis Zarina Zainuddin naik berang.

‘Saya dilabel wanita jahat’

1f8794a393f96d0656212e554989978d.png

Sebab warna rambut, saya di label wanita jahat. Hurmmm kesian pada yg ada masalah fikiran. Saya hanya mampu berhuhuhuhu… bersihkan hati, maafkan manusia lain sebelum tidur. Dan yg penting, awak tiada hak untuk tentukan hidup saya dan hidup manusia lain. Awak tentukan hidup awak sendiri yg belum tentu lurus jalannya. Good night
Tak payahlah jadi ustazah sangat

ffe290223c4b67d39b51fbac027d29e1.png

Assalamualaikum

Salam subuh.. Mata hijau pakai contact lens

Rambut perang bila kita warnakan tapi sekarang dah moden ada pewarna rambut yang organic yang halal.. Yang tak pakai tudung biarlah itu hidup dorang korang ni suka sangat selak kain orang kenapa?

Diri sendiri dulu pun tak baik mana sekarang pun dok main facebook main instagram pegi baca al-quran baca dan fahamkan terjemahan nya sekali baru nak tutup sikit orang dah tegur leher nampak lah dada nampaklah family korang semua okay ke dalam setandan pisang bukan semua buahnya elok.. Jaga diri sendiri betulkan solat korang yang konon pakai tudung tapi solat ke laut tu.. Pakai jer tunjuk baik lah dengan masyarakat keluarga sendiri mungkin tak tahu apa yang korang buat tapi Allah nampak hati perut kita.. Nawaitu tu penting bersangka baiklah dia dunia dia kita dunia kita sampai masa nanti dia berubah sendiri

Kalau kita dok kata orang esok lusa Allah balikkan pada kita.. Semua ni kerja Allah tak payahlah jadi ustazah sangat kalau korang pun baru jer nak belajar jadi baik

Kononnya saya nak ajak awak masuk syurga dengan saya..confirm ke awak masuk syurga? Sebab ustaz kata macam tu

Ustaz ustazah sekarang pun makan gaji bayar sekian bayaran dia pegi lah buat ceramah kalau free free kat kampung ada ler.. Imam masjid pun ada elaun

Kita semua tak lepas dari dosa selagi kita bernama manusia belajar bersihkan hati dulu.. Setiap orang diberi dugaan yang berbeza.. Sakit pulak hati akak bila @zarazya kena kutuk sebab rambut dia perang cea bukak tudung korang tu entah entah warna hijau pun ada cea cek leher dada anak dara tu entsh entah love bite pun penuh.. Pegilaaa.. Dosa kita kita sendiri tanggung bila ada suami suami tanggung dosa suami pulak sapa nak tanggung sendiri mau ingat.. Buat baik berpada pada buat jahat jangan sekali.. Lu jangan banyak sembang haaa nanti ku lempang hapah tak dapat.. Menyibukkkk jer hidup aku pun penuh ujian

Aku terimalah mungkin ini ujian Allah untuk dekatkan aku padaNya.. Redha

Takde sapa yang sempurna dimuka bumi ini.. Kita adalah insan menumpang atas dunia aku dengan caraku yang sederhana.. Be yourself #jagahalsendiri
Last sekali maafkan saya bicara agak kasar

Penatlahh..                                                    9eab756ebf866803fb4b524905a504af.jpe

Kesian Zara Zya, baru sahaja baik daripada pembedahan kelenjar pipi. Sekarang dituduh wanita jahat pula. Walau bagaimanapun lebih baik jika artis tidak mudah melenting apabila ditegur, ambil yang positif sahaja.

                             27579992_159506468178200_989780337259184

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : ManggaHijau

Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.