Akhirnya Sufian Suhaimi Dedah Siapa Orang Ketiga Punca Putus Tunang

Akhirnya Sufian Suhaimi Dedah Siapa Orang Ketiga Punca Putus Tunang

Loading...
Akhirnya Sufian Suhaimi Dedah Siapa Orang Ketiga Punca Putus Tunang

Mak El tak nak bermenantukan orang tidak berduit. Takut anak dia susah nanti walaupun Sufian ada ijazah sarjana. Sufian tak boleh sediakan wang hantaran yang diminta mak El bulan tiga ni.

Benda tu rahsia antara keluarga tapi dekat facebook ada kawan kepada ahli keluarga El pecah lubang. Berapa hantaran tu, rahsia keluarga katanya. Lagipun Sufian tengah belajar, manalah mampu kalau hantaran banyak-banyak,” tulisnya.

Bagaimanapun netizen mempersoalkan kesahihan informasi yang diberikannya dan ramai meminta agar semua pihak tidak mendengar tuduhan dilemparkan terhadap pasangan itu.
Usaha mStar Online bagi mendapatkan maklum balas Sufian dan Elfira mengenai tuduhan tersebut bagaimanapun tidak berhasil apabila mereka tidak menjawab panggilan yang dibuat.

Dalam pada itu Sufian kepada portal Utusan Online pada Rabu meminta agar netizen tidak membuat sebarang spekulasi yang tidak sahih mengenai episod kehancuran hubungan mereka itu.

Saya nak pesan sedikit kepada semua orang (netizen), hentikan segala spekulasi. Ini bukan perkara yang mudah untuk kami semua hadapi.

Biarlah hanya kami berdua dan keluarga sahaja yang tahu,” katanya seperti dilaporkan portal itu.

Pada Sabtu lalu, ibu kepada Elfira iaitu Filzah Yusoff, 52, mengesahkan ikatan pertunangan di antara anak perempuannya dengan Sufian sudah berakhir dan pihak perempuan sudah memulangkan cincin pertunangan di rumah keluarga Sufian di Muar, Johor pada Ahad lalu.

Pertemuan antara keluarga kedua-dua pihak dilaporkan berlangsung dengan baik dan pihak keluarga enggan memanjangkan hal berkenaan.

Pasangan itu mengikat tali pertunangan pada 6 Oktober 2017 dan sepatutnya melangsungkan perkahwinan pada Mac ini.


Catat Ulasan

0 Ulasan