Header Ads

Jutaan Rama-Rama Iringi Jenazah Almarhum Sultan Azlan

loading...
                                    
                                             Ini adalah keadaan di istana lama

Menurut sumber istana, jutaan rama-rama telah mendatangi istana lama yang menempatkan jenazah Almarhum sebelum kehadiran jenazah.

 Sebaik jenazah tiba jumlah rama-rama semakin meningkat sehingga langit istana kelihatan gelap dengan rama-rama melindungi istana daripada cahaya matahari.

Malang sekali hanya satu gambar dihantar ke email saya. Jika ada gambar keadaan langit ketika itu pasti lebih menarik.

Menurut sumber TV 3 turut menyiarkan berita kehadiran jutaan rama-rama ini. Maaf  saya tidak dapat mengesahkannya.Miungkin juga ianya adalah suatu kebetulan.


Wallahu A'lam


                                        

Namun kejadian ini bukan saja berlaku di Perak,malah juga berlaku diMersing..lihat fotonya

                                       
                                                 foto fb Anak Mersing


http://www.lusuka.com/

8 ulasan:

  1. Comel sungguh rama-rama tu...musim ke rama-rama ke sekarang ni kak tie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. agaknyalah..semalam akk lalu depan sekolah anak..mmg banyak sungguh rama-rama atas jalan raya...yg pelik..semuanya kaler hitam jer

      Padam
  2. Dekat pejabat saya (bukit bintang) pun banyak rama-rama ni. Tak tau la datang dari mana..

    BalasPadam
  3. Dekat uni. saya (seri iskandar) pun banyak rama-rama ni sampai sekarang and on that day hujan :)

    BalasPadam
  4. Rama-rama? wahhh .. dari mana datangnya ye?

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.