Header Ads

Terkini:Pemilik Page Murtad Juli Sumardiati Koma?

loading...
Gambar yang dipercayai Juli Sumardiati, pemilik page ‘Murtad in Pantai Timur’ kini koma selepas terus menerus menghina dan memperlekah agama Islam. Wanita biadap ini jatuh koma dan melolong seperti orang yang perit menahan kesakitan.
Namun sejauh mana kebenaran berita ini tidak dapat dipastikan. Kita sebagai pembaca sama-sama berdoa semoga dia kembali ke jalan yang diredhai Allah.
Baca entry berkaitan di SINI
Loading...

10 ulasan:

  1. Ya..semoga dia kembali jalan yg benar

    BalasPadam
  2. Allah itu Maha Membalas perbuatan yang jahat

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh ye..baru sekejap tadi rakan FB saya bagitau yang gadis ini bukan dalam keadaan koma pun,ianya adalah berita palsu,namun begitu diharapkan dia cepat2 bertaubat

      Padam
    2. Apa pun betul atau salah.. biar lah ia jadi pengajaran pada semua orang.. Islam itu adalah agama yanh hak ... Moga dia sempat bertaubat jika betul..

      Padam
    3. ye benar,moga tuhan bukakan pintu hati dia utk bertaubat

      Padam
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...

    BalasPadam
  4. Salam kenal..

    Yang koma tu bukan dia sbb akaun fb dia still aktif. Dia siap persendakan komen2 yg cakap dia koma tu (sumber fb beliau sendiri emilie destrange)

    Jom singgah ke blog saya kiranya sudi. Thks

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm budak pendek akal je dia ni..agama pun buat main2

      Padam
  5. Die ni blajar dh tinggi..nk kate bodoh skolah dlu bkan main pandai lg..tp ape kes jd mcm ni..makcik ni kurang kasih sayang ni..kesian betol..

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.