Header Ads

Sedih......Dan foto ini menceritakan segalanya...

loading...
A couple is said to have snapped a picture each year in front of their home.
Be sure to go through all the twelve pictures in sequence, until you reach the last one.
The message behind this gallery is that one should always take any opportunity to treasure loved ones.
Let this gallery inspire you to do something special for someone today.

Foto-foto ini menunjukkan cerita tanpa kata-kata, manakala selebihnya menunjukkan detik-detik mengharukan.











Akhirnya....barangkali siisteri sudah meninggal...meninggalkan sang suami sendirian menghabiskan sisa-sia usia yang ada....begitulah lumrah kehidupan...

P/s..saya masih menunggu respon dari seseorang untuk menjawab mesej yg saya hantar...harap dia baca artikel saya dan balas mesej saya.......sabar menunggu...
Loading...

8 ulasan:

  1. Sedih...itulah nasib kita atau pasangan kita suatu hari nanti...

    p/s: respon dari siapakah itu? Jika saya, dah dijawab... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. benar..akak rasa sedih bila melihat foto pasangan tua ini,harapnya hubungan kita sebagai suami isteri kekal hingga hujung nyawa macam ni...

      owhh...adalah seseorang ni..dulu selalu mesej akak,sekarang ni membisu seribu bahasa....kecik hati kot

      Padam
  2. pic yg husband payungkn wife tu dgn pic last.. mmg menyentuh hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun rasa mcm tu gak..rasa2nya pasangan ni macam tak ada anak jer

      Padam
  3. haahlah kak..sedihnya...terharu, gambar yg last dia duduk kat tempat wife dia, mungkin rindu kut

    BalasPadam
    Balasan
    1. kitaran hidup..mahu atau tidak...kena hadapi juga...

      Padam
  4. mula-mula tuu syok jer scroll down, sekali shocked at gambar last, + kedudukan dia pun, di tempat isteri dia.... hurmmm, perasaan = sayu jerr tiba-tiba...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..setiap kali akak lihat foto pasangan ni mesti rasa sebak

      Padam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.