Header Ads

Ssshhh...Lipstik Siapa DiKemeja Obama?

loading...
                 
Bekas lipstik perempuan boleh menjadi masalah bagi seorang lelaki ataupun suami, apalagi jika bekas lipstik itu melekat di kemeja Presiden Amerika Syarikat Barack Obama.

Dalam jamuan makan malam di Rumah Putih, bekas lipstik berwarna merah kelihatan jelas di kolar kemeja Presiden Obama. Bekas bibir perempuan ini tentu sangat berpotensi mencetuskan skandal untuk orang nombor satu di AS ini. 


Namun, dengan gaya khasnya yang santai, Obama mengulas mengenai bekas lipstik itu. "Saya tak mau ada masalah dengan Michelle," kata Obama sambil tersenyum saat menyebut nama isterinya itu . 

Insiden ini muncul dalam Bulan Peringatan Warisan Warga Asia dan Pasifik di Amerika yang dihadiri juara kedua American Idol , Jessica Sanchez, dan ibu saudaranya. Menurut Obama, kedua tamunya itulah yang berbuat "kejahatan" yang berbekas di kolar kemejanya. 

"Bekas lipstik ini adalah tanda kehangatan. Saya harus katakan, saya tahu pelakunya, "tambah Obama masih  bergurau. "Jessica Sanchez di mana? Ini (bekas lipstik) bukan (milik) Jessica. Ini dari bibirnya. Di mana dia?  oh dia di sana," kata Obama disambut tawa tetamu-tetamu yang hadir.
Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.