Mari Kenali Bangsa Tamil / India


Info ini adalah 100% berdasarkan internet & tv
kalau ada yang salah tolong perbetulkan...

Masyarakat india di Malaysia adalah masyarakat majoriti kecil & mereka sudah berada di negara kita sebelum merdeka lagi...

Dari segi kehidupan apa yang saya tahu adalah:

1. Mereka suka makan kari Hehehe
2. Keluarga perempuan yang akan datang melamar & memberi hantaran kahwin
3. Orang india suka bercakap, kalau korang mesra dengan mereka memang sampai esok pagi tak habis cakap
4. India terkenal dalam bidang kedoktoran & guaman
5. India juga terkenal dengan perisian & mobile phone(pakar hacking bro!)
6. Negara mereka adalah pengeluar engineer terbesar di dunia.
7. Indian student Shreya creates world record in SAT, TOEFL scores.
8. Wanita & Jejaka india adalah antara manusia yang tercantik & kacak di dunia
8. entah... tak tau dah hehee

Dari segi movie / wayang-wayang india

1. Hero india tidak pernah mati ( entah kenapa, mybe sebab mereka suka happy ending.
2. Mereka suka menari berkumpulan(bukan 10-20 orang tapi 1 kampung)
3. Artis india antara artis paling cantik & kaya di dunia
4. 95% filem india mengekalkan tarian & nyanyian cinta
5. ............

Kalau korang nak tambah silalah tambah ya hehehehe 


 Jom tengok gambar2 menarik di bawah pula





Ulasan

  1. kak artis tamil madhavan hensem sgt

    BalasPadam
  2. @Mak Wardah
    Madhavan ke..hihi..akak pun minat giler ngan mamat tu..encem

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!