Header Ads

Mari Kenali Bangsa Tamil / India

loading...

Info ini adalah 100% berdasarkan internet & tv
kalau ada yang salah tolong perbetulkan...

Masyarakat india di Malaysia adalah masyarakat majoriti kecil & mereka sudah berada di negara kita sebelum merdeka lagi...

Dari segi kehidupan apa yang saya tahu adalah:

1. Mereka suka makan kari Hehehe
2. Keluarga perempuan yang akan datang melamar & memberi hantaran kahwin
3. Orang india suka bercakap, kalau korang mesra dengan mereka memang sampai esok pagi tak habis cakap
4. India terkenal dalam bidang kedoktoran & guaman
5. India juga terkenal dengan perisian & mobile phone(pakar hacking bro!)
6. Negara mereka adalah pengeluar engineer terbesar di dunia.
7. Indian student Shreya creates world record in SAT, TOEFL scores.
8. Wanita & Jejaka india adalah antara manusia yang tercantik & kacak di dunia
8. entah... tak tau dah hehee

Dari segi movie / wayang-wayang india

1. Hero india tidak pernah mati ( entah kenapa, mybe sebab mereka suka happy ending.
2. Mereka suka menari berkumpulan(bukan 10-20 orang tapi 1 kampung)
3. Artis india antara artis paling cantik & kaya di dunia
4. 95% filem india mengekalkan tarian & nyanyian cinta
5. ............

Kalau korang nak tambah silalah tambah ya hehehehe 


 Jom tengok gambar2 menarik di bawah pula





Loading...

2 ulasan:

  1. kak artis tamil madhavan hensem sgt

    BalasPadam
  2. @Mak Wardah
    Madhavan ke..hihi..akak pun minat giler ngan mamat tu..encem

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.