Berpantang Ala Fasha

                                     
Lebih kurang dua minggu lalu ada  beberapa foto terbaru Fasha bersama putera sulungnya Rayfal, menerusi artikel berkenaan terdapat segelintir peminat telah cuba mempertikaikan cara aktres tersebut berpantang sehingga ada yang menghamburkan kata-kata tidak elok mengenai rumahtangganya.

Susulan daripada pelbagai spekulasi itu, Fasha akhirnya membidas segala kata-kata peminat menerusi sebuah foto di laman Instagram dengan caption berbunyi,

Ramainya yang risau pasal saya tak pakai stokin ketika berpantang. Btw, this is for u. Saya hanya keluar ke hospital for check up, pakai baju nursing attire by @dnabydynas dan saya pakai stokin. Ya saya sedang berpantang. Kita berpantang ikut cara masing2 k. Thank you dear! Hugs

                               
Menerusi foto berkenaan, Fasha seolah-olah ingin menjelaskan bahawa dirinya masih lagi mengikut amalan berpantang dengan betul dan berharap agar peminat tidak tersalah anggap dengan cara dia berpakaian pada ketika itu.

Meskipun telah menjelaskan dengan baik, akan tetapi masih ada peminat yang tidak berpuas hati sehingga menganggap Fasha terlalu berfikiran moden dalam soal penjagaan diri.

                      
Dalam masa yang sama, terdapat juga peminat yang cuba berfikiran positif dan menyokong kenyataan pelakon tersebut. Bagi mereka, Fasha berhak berpantang dengan caranya sendiri dan menganggap setiap orang mempunyai pendirian yang berbeza.

                           

Dan akhir sekali jom kita layan foto terbaru Putera Rayfal selepas ini.


                          

                           

                                

p/s...ikut dia la,dah badan dia...esok2 kalau sakit pun dia yg rasa...



Oh Bulan

Ulasan

  1. he he he... dia kan retis...mestiler dia akan pantang kan kak... nak jaga body balik... and if sayang hubby, mestiler jaga luar dalam...kalau dia x nak pun, kita x ley nak blame jugak..ikut suka dia...effect bukan sekarang...tapi kemudian hari...

    BalasPadam
  2. masing2 ada cara tersendiri dalam berpantang kan..
    Maybe sebab Fasha ni artis, so ramai yang "prihatin" kat dia.hee

    BalasPadam
  3. Ada gak terbaca kat insta Fasha smlm..hi hi..peminat caring tu...

    BalasPadam
  4. @Nory Zoulkefle
    bertuahnyabadan,ramai peminat,segala2nya jdi tumpuan

    BalasPadam
  5. haha..terpulang pd individu nak pantang cara mcm mane kan..ikut keselesaan masing2

    BalasPadam
  6. @fairus mohamad noor
    betul3..x nak pantang pun x pe..sendiri punya badan,sendiri tanggung la kan

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!