Header Ads

Ops....Ini Kerja Bangla Rupanya

loading...
Sebagai Pusat Khidmat Masyarakat sudah pasti pusat ini sentiasa saja ada kakitangan bertugas melainkan sekadar wujud pusat tetapi tiada penghuni.

Masakan tidak nampak bagaimana bendera lambang dacing, bendera dan lambang kebanggaan dan kemegahan para penyokong, pendokong dan ahli UMNO/BN dipasang terbalik.

                          

Atau adakah disengajakan pasang terbalik sebagai tanda yang UMNO/BN bakal terlingkup di PRU 13 nanti atau para petugas dan kakitangan Pusat Khidmat ini mengharapkan agar UMNO/BN terlingkup?

Itu adalah apa yang dipersoalkan oleh Admin Omakkau!! tentang bendera BN yang dipasang terbalik di hadapan Pusat Khidmat Masyarakat ADUN Kuang dan Pusat Daerah Mengundi Bandar Tasik Puteri, Rawang, Selangor di SINI

Sebenarnya ianya bukan disengajakan dipasang terbalik, tetapi memang dipasang terbalik kerana yang mengambil upah memasangnya tidak pernah ambil tahu bagaimana sebenarnya bendera itu harus dipasang..

Kerana kerja-kerja pemasangan bendera tersebut telah dijalankan oleh Mat Bangla .. tak percaya tengok video di bawah ini tapi ianya di lokasi yang lain, iaitu di Chemor Perak..

sumber video disini

Loading...

3 ulasan:

 1. masa pasang takde ke orang tolong tengok2 kan. Aduhai buat malu parti jer.. hahahaha

  Wayang >>TIKET WAYANG FREE UNTUK 1 MALAYSIAK
  Wow >>TONTON SECARA ONLINE & PERCUMA BERITA2 TERKINI MENJELANG PRU13

  BalasPadam
 2. assalamualaikum ... aduhai , alkisahnya ... mana la pegi penyokong kuatnya ? kan ada upah utk pasang ... mat bangla gak yg kaya ...

  BalasPadam
 3. @THE LEKAT LEKIT STORY
  hihi...kesian orng kita,Mat Bangla juge yg glemer

  BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.