Header Ads

Hati-hati!!Jangan Updated Sembarangan,Gambar Ini Adalah Palsu!!

loading...
Gambar Bunuh Polis Dengan Kejam Adalah Palsu

                           
                                           Gambar ini adalah palsu.

Sebelum ini video kerat jari dan sembelih adalah palsu. Selepas itu tersebar pula gambar anggota polis dirobek anggota seperti gambar di atas. Sedang gambar sebenar adalah gambar kemalangan yang tidak dikenalpasti secara terperinci. Lihat gambar asalnya di bawah!!


                                       


                              

                                              

                              

Accident victims or....
..victims of wild animals or....
...he killed?

Oleh itu adalah dinasihatkan kepada semua pembaca untuk meneliti maklumat yang disebarkan supaya kita tidak mudah membuat rumusan pada perkara yang kita tak tahu.

Kepada blogger pula jangan mudah copy dan paste mana-mana bahan atas sifat nak mendahului yang lain sedangkan kadang kala kita terlepas pandang pada maklumat yang kita ambil.







Oleh WTKO
Loading...

8 ulasan:

  1. aduh kak..dah tertengok..ngeri sungguh..

    BalasPadam
  2. ini kes kat luar negarakan..tak ada kaitan dgn isu skrg..huhu.siapa la penyebar fitnah

    BalasPadam
  3. Sebab tu saya lebih mempercayai blog ni... Hehe....

    BalasPadam
  4. @Nana Liena
    macam2 cara dorang edit gambar2 yg x de kena mengena ngan tempat kita..kdg2 percaya juga...tu agaknya yang lain pun ramai yg tertipu

    BalasPadam
  5. Hati-hati.. blog boleh kena remove kalau letak gambar ngeri macam ni..kalau host sendiri xpe..

    BalasPadam
  6. @X Lupa Dot Com
    boleh kena remove ke..akak x tahu pulak

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.