Header Ads

Wow!!Dia miliki 15.000 laman website di tubuh nya

loading...
Diumurnya yang ke-30 pada tahun 2010,Vaillancourt memutuskan untuk menciptakan rekod dunia sendiri.Kerana ia bukan seorang atlet ataupun memiliki keahlian lainnya,ahirnya ia memiliki idea membuat tatoo sebagai peninggalan alamat website pada tubuhnya.

.Dengan membayar $ 35,pemilik website dapat memasang tatoo link/alamat website dalam tubuhnya.Setengah hasilnya akan disumbangkan untuk rakyat Haiti dan Somalia,setengah yang lain digunakan untuk membayar tatoo dan mempromosikan projek.Ia juga berharap dapat meningkatkan menjadi $ 3,5 kedepannya



Agak2 link website korang ada tak??


Loading...

2 ulasan:

  1. Niat dia murni tp caranya xsesuai le...
    Akak nak ke URL Akak kat badan dia? hehe. Dia nak letak URL saya free pun saya xnak!

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.