Lidahnya Terus Membesar Dan Terjulur

Lidah seorang bayi bernama Olivia Gillies mengalami keadaan serius dengan lidahnya terus tumbuh sehingga tampak menjulur, namun sekarang sudah normal lagi. Olivia yang dilahirkan di  Inggris mengalami lidah yang tumbuh dan menjulur sejak lahir yang membuatnya tak boleh makan dan hanya menggunalan saluran getah.



Sekarang, Olivia Gillies kini dapat tersenyum lebar untuk pertama kalinya setelah ahli bedah berhasil mengoperasi lidahnya dan menghentikan lidahnya yang terus tumbuh. Ibu Olivia, Emma, 27 tahun, asal Welwyn Garden City mengatakan, "Ketakutan terbesar kami adalah melihat Olivia mati dalam keadaan lemas. Tapi, kini ketakutan kami berganti ketika melihatnya tersenyum. Sekarang hati saya sudah lega." seperti yang dilansir dari The Sun. (ec)



Ulasan

  1. kesian bila tengok gambar dia masa baby tu... macam2 penyakit zaman sekarang ni kan kak tie...

    BalasPadam
  2. @Farah Waheda Wahid
    ye mmg kesian..lansung x terjangka dek akal...

    BalasPadam
  3. Ciktie...widget yg fb n twitter like tu, bawa ketepi ok kot. Senang nk baca atau ciktie sorokkan je.
    Tgk gmbr budak tu, kakzana pula rasa sesak nafas.

    BalasPadam
  4. @zana fahmi
    laaa..yang tu ke??ok..ok..nanti sy ejas..makan masa sket..hihihi...ada gangguan ke..

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!