Header Ads

AWAS....Jangan Makan Benda Ini!!!

loading...
Bagi yang menghadapi masalah mengawal berat badan, disarankan supaya tidak membeli anting-anting seperti yang tertera di bawah ini.


Apa kaitan anting-anting dengan kenaikan berat badan?

Kelsey Comfort, 21, dari Alaska telah mendapat inspiraasi daripada restoran dan kedai makan untuk mereka set anting-anting yang berbentuk seakan kek dan donat yang sebenar.

Beliau membuat hasil tangan ini daripada bahan tanah liat polimer.

"Saya menggunakan pencungkil gigi, pin dan berus warna yang halus untuk membentuk tanah liat. Kebanyakan set mengambil masa beberapa jam untuk disiapkan dengan teliti. Saya tidak kisah meluangkan masa melakukannya, kerana saya sememangnya mencintai seni", katanya.


Tapi nampak cam sedap je kan??


Loading...

3 ulasan:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...

  Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
  Baca selanjutnya...  Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...  Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...

  BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.